cms

1

Blomsterbutik Middelfart - din lokale blomsterhandler

Du er velkommen til at komme og besøge min fysiske blomsterbutik Middelfart, hvor vi løbende indkøber smukke blomster til at give dig inspiration. I forretningen finder du også hele mit udvalg af brugskunst. Jeg sælger brugskunst med "kant", dvs. du finder skønne ting til indretning som du ikke finder andre steder og dermed kan du sætte dit eget præg på din indretning.

Min blomsterbutik i Strib ved Middelfart har åben efter aftale

Min blomsterbutik Middelfart ligger på Münstervej 31 i Strib på Fyn.

Bestil evt. dine buketter og smukke billige blomster så de er klar til dig. Bestil på crocca@email.dk eller på telefon 42276703

Vores blomsterbutik Middelfart sortiment

Blomstersortimentet i butikken svinger en del, men er der nogle specifikke blomster du ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

I vores blomsterbutik Middelfart, går vi meget op i at tilbyde dig et unikt udvalg. På den måde skiller vi os ud fra konkurrenterne, med et mindre men tilpasset udvalg. Vi går meget op i servicen, og kan derfor rådgive dig i alle slags blomsterkøb, når du handler i vores blomsterbutik Middelfart.

Når vores blomsterbutik Middelfart har åbent, er der salg af billige blomstersvævende planter og smukke buketter.

Udover blomster, finder du også en masse lækker brugskunst her i blomsterbutik Middelfart. Du kan blandt andet se de svævende planter vi tilbyder fra Kaja Skytte. Vores blomsterbutik Middelfart er ikke så stor, men til gengæld har vi en masse lækre ting du ikke finder andre steder. 

Vores blomsterbutik Middelfart, er en af de få blomsterbutikker der både kan tilbyde et mindre fysisk udvalg af billig brugskunst og et bredt udvalg på webshoppen. 

Vi er klar til at byde dig velkommen, giv os gerne et kald inden så vi kan give dig den allerbedste service. 

Pssst: Som noget helt nyt tilbyder vi nu også unika keramik her i vores blomsterbutik Middelfart. Kom og se det inden der bliver udsolgt :)