category

Smukke og billige blomster, samt billige blomsterdekorationer

Blomster er noget alle kvinder kan lide. Og når du endda kan købe billige blomster, der holder lige så godt som de dyre, er der endnu større grund til at elske dem. Der findes tusindvis af forskellige slags blomster, og selvom vi gerne vil tilbyde et kæmpe udvalg, er pladsen her desværre ikke til det. Før i tiden var billige blomster lig med dårligere holdbarhed - men ikke længere!

Vi har fundet frem til nogen af de førende blomster distrubitører og har et tæt samarbejde med dem, for at sikre billige blomster kan fås til alles behov.
Når du klikker rundt her på siden, kan du opleve vores udvalg af smukke billige blomster, svævende planter og billige blomsterdekorationer. Herudover binder vi buketter i alle prisklasser og til alle slags begivenheder.
Vores smukke blomsterdekorationer kan bruges til din fest, højtid eller hvis du bare godt kunne tænke dig nogle billige blomster til at pynte spisebordet derhjemme.
Herudover kan du i vores blomsterbutik på middelfart afhente alle vores blomster. 

Kort sagt - hvis du har anledningen, så har vi blomsterne.

Alle vores billige blomsterdekorationer og blomsterbuketter er håndbundne, og de er derfor helt unikke hver eneste gang. 

Vi bruger altid sæsonens friske blomster, og det afspejles i vores arbejde, som altid er af høj kvalitet.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med de smukke blomster vi tilbyder. Derfor tager vi hensyn til alle slags ønsker og krav du måtte have til vores billige blomsterdekorationer. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Vores friske blomster har en blandet levetid på mellem 1 uge og op til et par måneder. Det afhænger meget af hvordan blomsterne bliver passet og hvilken type du ønsker vi skal bruge i vores blomsterdekorationer. 

Få blomster-dekorationerne til at holde længere

Rent faktisk kan du næsten fordoble levetiden på en blomsterbuket ved at bruge et simpelt trick. Det eneste du skal bruge er et par spsk. sukker og et par spsk. æblecider og tilføje det i vandet, samt sørge for at skifte vandet dagligt. Sørg dog for ikke at bringe buketten tæt på frugt, da der kan starte en mindre gæring. Med denne simple metode kan dine smukke billige blomsterdekorationer holde meget længere.

Vi elsker smukke blomster og blomsterdekorationer her hos Crocca, og derfor vil vi gøre en ære i at finde de smukkeste blomster til din blomsterdekoration. Ligemeget om du køber en af vores billige blomster, blomsterdekorationer eller lidt dyrere buketter, leverer vi altid den højest mulige kvalitet. 

Blomsterdekorationer til højtiderne

Med hastige skridt rammer vi snart juletiden, og vi har selvfølgelig blomster til enhver højtid. I løbet af november og december, kan du opleve en masse smukke blomsterdekorationer der ikke behøver koste en formue.
Vi har både vores vidunderlige blomster til salg stykvis eller til buketter. Især røde blomster er indbegrebet af julen er hjerternes fest. Du kan løbende se dem her på shoppen eller komme forbi vores blomsterbutik Middelfart for at få inspiration, råd og vejledning til blomster og  brugskunst

Kontakt os for at bestille buketter og blomster dekorationer

Du kan både bestille her på hjemmesiden eller på telefon 42 27 67 03. Du kan også komme forbi blomsterbutikken på Middelfart, efter aftale.

Vi binder buketter fra kr. 150, og du kan du bl.a. bestille billige løse blomster, billige blomsterdekorationer, blomsterbuketter, bårebuketter, gravpynt, smukke brudebuketter og brystbuketter. Vi bringer blomster gratis ud i Strib når din bestilling er på 200 kr. er derover, ligeledes bringer vi buketter ud fra vores blomsterbutik Middelfart (postnummer 5500), når din bestilling er over 200 kr. for et lille tillæg på 50 kr.

Der er 15 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-15 af 15 element(er)

Dobbelte kort

Dobbelte kort med blomstermotiver
  • Ny
Dobbelte kort
12 stk. kort med...
50,00 kr.

Ranunkel i potte

Ranukel i potte
Ranunkel i potte
Ranunkel i potte fra Chic...
145,00 kr.

Hjerteformet rød æske

Roed hjerte aeske
Hjerteformet rød æske
Æsker til blomster eller...
50,00 kr.

Æske i håndlavet naturpapir

Æske i håndlavet naturpapir
Æsker til blomster eller...
59,00 kr.

Kranse

billige blomsterdekorationer
Kranse
Kranse med og uden bånd...
Fra
500,00 kr.

Bårebuketter

billige blomsterdekorationer
Bårebuketter
Bårebuketter i mange...
Fra
200,00 kr.

Svævende planter

Svævende planter
Svævende planter
Svævende planter  fra...
285,00 kr.