module-leoblog-category

Blog som inspiration

Denne blog indeholder inspiration til dig indenfor alle områder af blomster og brugskunst

Childrens

Inspirations og interiør blog

Inspiration til hvordan brugskunst bruges

Inspirations blog indeholder alt indenfor inspiration til indret med brugskunst, blomster, dekorationer. Finder jeg f.eks. nogle spændende vaser, viser jeg dig hvordan du kan bruge dem, og holder dig ajour med hvad der sker på trend fronten indenfor indretning og interiør. God læsning til jer alle. Kærlig hilsen Christa

Blomster inspirations blog

Her vil du møde blog indlæg som omhandler blomster af enhver art. Der er forskellige tips til binderi, farver til blomster, mm. Højtids blomster og dekorationer har sine egne indlæg under jul, påske og fest. 

Det er en kategori som kun viser glade og livsgivene anledninger, og kan indeholde bryllupsbuketter og billige blomsterdekorationer.

Der vil løbende komme inspiration på, hvor du enten selv kan sammensætte blomsterne, eller købe de billige blomster hos os.

Glem ikke at kigge forbi vores brugskunst Fyn butik, hvis du er i nærheden. Der har vi massere af blomster som kan bruges til inspiration.

Fest inspirations blog

Her kommer input til store som små fester. Bliv inspireret til hvilke muligheder der er til enten at lave egne dekorationer eller få hjælp til dem.

Jule inspirations blog

Her i jule bloggen vil du finde blogs med juleinspiration, juledekorationer og -buketter, adventskrans, den første inspiration til kommende jul fra Messebesøg mm.

Påske inspirations | Blog | Crocca.dk

Påskebloggen viser nye trends indenfor påskebinderi og -dekorationer, og inspiration indenfor påskepynt med kant