Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Efter påsken

Hold fast i de glade forår og påskefarver efter påsken

Få gode råd til at holde fast i forårs humøret i din indretning

Påsken er fyldt med glæde og højt humør. Dette vises særligt i skønne påskedekorationer, brugskunst og boligtilbehør i kraftige farver. Det kan være trist at skulle gemme disse friske farver væk igen, når påskesæsonen slutter. Men det behøver du skam heller ikke! Vi giver dig her en guide til hvordan du kan kombinere den minimalistiske, skandinaviske indretning med for eksempel påskedugen og de farverige lysestager. Vi hjælper dig også med at holde fast i de friske farver i den udendørs indretning og kombinere dem med forårets blomster.

Sådan undgår du, at farverne virker for kraftige i indretningen

Problemet med det friske påskepift er, at farverne er kraftigere end hvad man normalt bruger til klassisk skandinavisk indretning. Derfor er man ikke i tvivl om, hvornår der er pyntet op til påske. Hele hjemmet friskes op med varme gule, grønne og lilla farver og søde figurer.

Når påsken bæres ud, kan man vælge blot at pakke figurerne og påskemotiverne væk, men bevare nogle af de glade farver. Indfør et lækkert farvespil med for eksempel farverige vaser i grønne, gule og lilla pastelfarver, som forsigtigt tilfører farve til de klassiske sorte og hvide designs i hjemmet.

Hold det enkelt og strømlinet

Noget af det mest dominerende i påskeindretning er æggetemaet. Der udsmykkes med æggeformer på forskellige kreative måder, både naturligt og igennem designs. Her er der flere designs på markedet, som er stilrene og fine, til at fortsætte med at bruge i indretningen selv i flere måneder efter påske. Se for eksempel vores udvalg af skønne unika keramik ting som fås i forskellige farver og i flere kreative former. Disse holder liv i leget med mønstre og farver i indretningen. Du kan også pynte med flotte gåseæg eller naturlige grene i kobber, hvori du kan plante skønne forårsblomster, som så vil spire op fra ægget. Her er ægget stilrent indretningen, fordi det netop er i kobber, en rolig farve som så kan kombineres med de farverige blomster.

Hele vejen igennem indretningen er hovedreglen at holde det enkelt og afbalanceret. Vælg blomster og blomsterdekorationer i enkelte farver eller mønstre, som supplerer liv til den minimalistiske indretning. Du kan for eksempel også pifte hjemmet op med dekorationskugler, som netop minder om påskeæggene, men som med deres smarte mønstre fremstår trendy året rundt. en dekorationskugle kan også være en oasis kugle beklædt med krysantemum. Et lille tip til hvis stilkene er bløde eller knækkede er at sætte hovederne fast med en fin knappenål.

Forår og en blomsterkugle

Skønt farvespil med forårets blomster

Endelig må vi ikke glemme det vigtigste: sæsonen blomster. Vi er mange der har glædet sig til at forårets blomster skulle springe frem fra sit skjul, og sprede glæde på deres vej. Der er intet som forår. Derfor skal du tænke blomsterne ind i indretningen. Grunden til at indretningen skal være enkelt og strømlinet, er netop for at blomsternes strålende farver kan være i fokus. Indret med lette pastelfarver og trendy mønstre, og kombiner med for eksempel påskeliljer, erantis og hyacinter i humørglade farver. På denne måde bevarer du den glade påskestemning, uden at ligne en der har glemt at bære påsken ud. Med din mere holdbare forår indretning, er du nu klar til at byde gæster indenfor og nyde den varme tid.

Find inspiration til din forårsindretning, ved at kigge på vores store udvalg på shoppen. Her har vi mange gode bud på at holde indretning farveglad, og samtidig afbalanceret. Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto