Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Inspiration fra formland messe

Crocca brugskunst har været på design- og interiørmesse

Vi er netop kommet hjem fra forårets formland inspirations messe med armene fulde af inspiration til den kommende sæson. Her har vi kigget i den store krystalkugle for hvad der venter os af mode-tendenser. Du får her en oversigt over de vigtigste punkter.

Fokus på ro og afslapning dette forår

De sidste mange år har det været kraftige pangfarver og stort farvespil der har været det helt store til at indrette hjemmet. Men nu begynder moden at gå en anden vej. Det handler nu om at skabe en rolig og afstressende zone inden for hjemmets fire vægge.

Formland Inspiration fra Messe

Vi lever en travl hverdag, hvor vi ofte løber hurtigere end benene kan bære os. Derfor er det vigtigt at vi kan slappe helt af, når vi kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Det afspejles nu i hjemmets mode i form af afslappende møbler og meget rolige, jordnære farver. Vi skal nu have fat i farver som brun, beige og grå. Farver der bringer minder om 70’ernes boligstil.

Tørrede blomster hitter til boligindretningen

En trend der særligt vil være frembrusende, er brugen af tørrede blomster i indretningen. Pynt i krogene med tørrede blomster buketter, der ser smukke ud både i frisk og tør tilstand.

Dog er det vigtigt at du bringer farve og varme ind i hjemmet ved hjælp af planter. Nu hvor resten af hjemmets indretning skal være mere afdæmpet, er det nemlig vigtigt at have nogle grønne elementer, der bringer liv, energi og glæde ind i hjemmet, i form af flotte, udspringende planter. Lad planterne fremtræde som centrale elementer i boligindretningen. Disse er nemlig vigtige til at skabe en imødekommende stemning i hjemmet, og samtidig bidrage til den generelle sundhed i huset. Tænk enkelt og flot i ægte ‘less is more’ ånd.

Formland inspiration med Bergs Potter

Se mere indenfor krukke verdenen til dine planter

En bred palette af pastelfarver

Udover de jordnære farver, skal indretningen prydes med nøje udvalgte elementer i pastelfarver. Her ville især potter og krukker fungere flot enten i unikt farvespil eller for sig selv. De seneste par år har det primært været den lyserøde pastelfarve der har hittet, men nu kommer der både fersken, lime grøn, lilla, gul og blå på malerpenslen til dit hjems make-over. Vær kreativ og få fat i  afdæmpede og støvede farver i helt sarte pasteller til at skabe det unikke look. Særligt nuancer af grøn vil optræde i form af lime og støvet, sart grågrøn.

B-green støvede lacekrukker - Formland inspiration

Hanke og organiske former får sit indhug i brugskunsten

Dette er året til at introducere alternative former både til lysestager og brugskunst. På lysestager, glas vaser, krukker og andet brugskunst vil vi se mere til buer og u-former i minimalistisk, kunstnerisk look. Der er tale om en organisk, let slebet udformning. En trend med hanke på brugskunst vil også være særligt fremtrædende til at skabe et rustikt og klassisk look.

Med disse kommende mode-tendenser, kan vi konkludere at  vi går “back to nature. Både i form af organiske og rå former samt meget jordnære og afbalancerede farver, som får os helt ned på jorden, men også bogstaveligt talt i form af mere fokus på livlige, grønne planter i hjemmet. Vi glæder os til at tage de nye tendenser i brug. Er dit hjem også klar til en make-over? Gå på opdagelse i vores shop og find alt fra de sarte pastelfarver til den brugskunst i organiske former.

Kærlig hilsen
Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto