module-leoblog-blog

Indret med skønne vaser

person Skrevet af: Crocca Brugskunst list I: Inspirations og interiør blog Den: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 1077

Vaser skaber den rette stemning i hjemmet

Skab harmoni i hjemmet med skønne vaser

Vi har netop købt et udvalg af skønne designervaser i alle afskygninger hjem. Der er lidt til enhver smag, om du er til festvaser, dekorations vaser, unika keramik eller gulvvaser. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment. Stilen spænder bredt mellem klassisk design i enkelte farver, til de mere spraglede med kreative mønstre. Her giver vi dig en guide til hvordan du kan shine indretningen op med unikke vaser. 

Unika stentøjsvase 

Sæt et personligt præg i indretningen

Vaser er gode til at skabe det unikke look i hjemmet. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilken gennemgående stil du ønsker at skabe i hjemmet, idet vaserne kan have stor indflydelse på det overordnede indtryk. Af materialer kan du finde alt fra vaser i unika keramik, ler eller for eksempel glas.
Med keramikken og leret kan du fremhæve det antikke udtryk og kombinere med andre klassiske elementer. Det herlige ved at indrette med vaser, er at det kommer meget an på hvilke materialer og stilarter du bedst synes om, og hvad du har lyst til at kombinere. Der er derfor ingen uskrevne regler, og det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Så længe du sørger for at skabe en balance imellem elementerne, og overvejer hvilke detaljer der skal være i fokus.

Gulvvase


Du kan for eksempel også vælge at kombinere flere materialer, og udsmykke både med glas og keramik vaser. Det skaber et klassisk look, og et mix mellem det antikke og det moderne. Kombiner vaserne med lysestager og figurer, og vaseopsætningen fungerer som en dekoration i sig selv. Det kan også være spændende at matche størrelse og materialer for at lave et kreativt spil. Det gør det legende at se på med enkelte detaljer. Du kan endda kombinere vaser i forskellige farver. Så længe du overvejer hvilken farve der er den gennemgående og evt hvilket mønster der skal fremhæves mest. På shoppen finder du vaser som ligefrem er skabt til at blive opstillet i grupper. Med gruppeeffekten skaber det et spændende farvespil og leg med kreative mønstre. Det fantastiske ved disse vaser, er at de også kan fungere fint ved at stå enkeltvis eller i par. 

Lindform vaser

Find de vaser der bedst afspejler din stil

Det herlige ved vaser er, at de findes i utroligt mange forskellige stilarter, og alle har hvert sit unikke over sig. Om det er sammensætningen af materialet, en særpræget facon eller et spændende leg med mønster eller farvespil, er der altid noget der skiller sig ud ved den enkelte vase. At de alle udstråler en specifik stil, gør det lettere for dig at vælge vaser, der afspejler dig og din stil. Du kan for eksempel vælge klassiske minimalistiske vaser, som udstråler en strømlinet stil, hvor enkelte detaljer bliver ekstra bemærket, og der kommer ekstra fokus på fx blomsterne i vasen. Vase med farverige blomster

Når du vælger de klassiske vaser i minimalistisk eller enkelt stil som vaser fra svenske Lindform, er der plads til at pynte med farverige blomster og evt. kombinere med flere forskellige blomsterarter i buketten for at skabe eg legende farvespil og virkelig fremhæve blomsterne. Mulighederne for at indrette med vaser er uendelige, og det er helt op til dig, hvilke stil og udtryk du ønsker at skabe i hjemmet. Vær dog opmærksom på, at vaserne har det med at dominere stilen, idet de ofte skaber noget unikt i indretningen.

 Glasvaser                    Glasvaser med blomster 

Kommentarer

Skriv en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december