module-leoblog-blog

Ny blog - velkommen!

person Skrevet af: Crocca brugskunst list I: Inspirations og interiør blog Den: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 648

Bloggen - der inspirere dig indenfor blomster, dekorationer og brugskunst

Velkommen til min blog - Inspirations blog for dig fra Crocca brugskunst & blomster

Jeg har glædet mig meget til at gå “i luften” med den.

Du vil kunne følge tidens trends indenfor brugskunst, indretning og blomster. Jeg vil poste billeder fra messer, nye varer som jeg syntes du skal se, og smukke blomsterbuketter og billige blomsterdekorationer, som jeg har lavet til andre kunder. Måske er det noget du kan lade dig inspirere af:-)?

Håber du bliver inspireret, og har lyst til at være i dialog med mig:-)

God fornøjelse

Kærlig hilsen Christa

Kommentarer

Skriv en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december