Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Patinerede rødlers krukker

Gør haven unik med Patina krukker

Når haven skal indrettes, er det vigtigt at gøre den unik, hyggelig og hjemmelig. Denne hyggelige og hjemmelige stemning skabes bedst ved at give haven et personligt præg med kreative og charmerende detaljer.

Jo flere antikke detaljer haveindretningen har, jo mere har blomsterne at boltre deres skønhed i og skabet et særpræget helhedsindtryk. Det kan for eksempel gøres, ved at have krukker med et rustikt og ældet look, præcis som i mormors gamle urtehave. Man giver krukkerne det rustikke look ved at patinere dem. Når krukker er patinerede, betyder det, at de har udseende af mos eller alge rester.

Man kan enten finde gamle krukker som allerede har mos/alge resterne, men mange bruger krukker, som er blevet tilsat et patineret look.

Lav dine egne Patina krukker

Dette forår er Patina krukker spået til at være den helt store trend. Da vi var på Formlandmesse i februar, vrimlede det med Patina krukker i alle afskygninger, anrettet med spændende farvekombinationer. Derfor giver vi dig her gode råd til at hoppe med på modebølgen.

Dog kan det være svært at finde gamle patinerede krukker, som er til at betale. De antikke franske krukker med stilen koster typisk en formue og så er der jo ikke råd til at lege med de øvrige elementer i haven. Men der er heldigvis råd for det! Her på Crocca har vi et stort udvalg af krukker, som du selv kan give det patinerede look! Gå på opdagelse efter dine krukke favoritter her . Når du har krukkerne i hænderne, tager du fat i gamle malerrester, snupper en skuresvamp og begynder at skrubbe på krukkerne. Dette giver det rustikke look du leder efter, og får det til at ligne mos og alge rester. Så kan du også selv styre hvor fremhævet stilen skal være.

Patina krukker

Fra klassiske krukker til unik brugskunst

Der er et hav af krukker at vælge mellem, og hvilke krukker du skal vælge, har meget at gøre med, hvilket udtryk du ønsker at skabe i haven. Hvis du går efter den stilrene og minimalistiske have, skal du gå efter ensfarvede krukker i klassisk design, uden for mange detaljer. Dette giver et afdæmpede udseende, hvor blomsterne får lov at komme helt i fokus. Hvis du ønsker at krukkernes udseende og detaljer skal have lov at komme lidt i spil med planterne, og på den måde skal være med til at skabe helhedsindtrykket, kan du vælge at mixe med billig brugskunst med flere detaljer. En let måde at gøre klassisk, enkel brugskunst unik, er netop ved at patinere dem. Det giver et fint farvespil og leger med det charmerende,  rustikke udtryk.

Du kan pryde haven med alt fra klassiske til Harlequin eller vintage krukker, og pynte dem med de patinerede detaljer. Det slidte og rå look gør indretningen i haven hjemlig og gør det spændende at gå på opdagelse i haven med alle de rustikke detaljer, der falder i øjnene.

Gå igang allerede nu og vær klar til blomsterne springer ud, hvor du for alvor kan lege med farvespil og kombinationer.

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto