Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Trends brugskunst │ blomster

Vær med på efterårets og vinterens nye trends

Vi er gået en ny sæson i møde, og det betyder en masse nye spændende trends, som puster liv i din bolig. Nu skal sommerfarverne dæmpes lidt og der skal skabes spil i hjemmet på en anderledes måde. Alt sammen som matcher efterårets farver og stemning, men som også bringer lidt sprælgskhed ind og lyser op. Crocca har været på messe og medbragt en masse spændende inspiration til jer. Trends brugskunst er et univers af nytænkning.

Trends brugskunst svævende kugle med evighedsblomster

Skab hygge med duftlys i kulørte farver

Duftlys er en klassiker til at skabe hygge i hjemmet, men ikke desto mindre, et fænomen der kan fornyes på flere forskellige måder. F.eks. findes duftlys ny som en kombination af duft- og massagelys med de skønneste og fine dufte. Til denne sæson ses det, at fremfor at duftlysene er sat frit på et fad, er de istedet dekoreret med fine holdere i flere forskellige farver. Det skaber et skønt romantisk spil og giver hjemmet stil og charme.

Sprælske dekorationer af tørrede blomster og græsser

Tidligere har vi været inde på de tørrede blomster (som vi også vil bringe yderligere om). Det er årets helt store trend, der kun vil blive endnu større i det kommende år. De kaldes for evighedsblomster og vintageblomster, og er gode for bæredygtigheden. I stedet for at skifte blomsterne ud hver eneste uge, kan man i stedet skabe en holdbar dekoration med de tørrede blomster, som holder i langt længere tid.

Her er der plads til at variere jævnligt med nye blomsterspil og anderledes dekorationer. Ideen er at man smider mindre ud, og på den måde kan have boligen fyldt med blomster, med samvittigheden i god behold. Mix og match dine lækre blomster og græsser som det passer dig mht. farver og typer.

På messen vi besøgte, så vi særligt modige dekorationer, hvor dæmpede grålige farver blev brugt til at skabe store og sprælske dekorationer, der virkelig skiller sig ud. De er et godt eksempel på, at det kun er fantasien der sætter grænser, når det gælder evighedsblomster. På den mode kan du både være modig, og skabe disse meget sprælske spil, der virkelig sætter liv i stuen, men du kan også vælge at tage det mere klassisk og romantisk an. Her er tørrede roser for eksempel et sikkert hit.

Hæng planterne op

Et andet spændende tiltag vi så på messen var planter og dekorationer, som var kommet op at hænge. Det giver mere gulvplads og gør samtidig udestuen utroligt levende, med svævende planter og kreative dekorationer med personlige detaljer. Vi anbefaler at vælge små eller mellemstore planter, som passer nogenlunde sammen stilmæssigt og i nuancer af hinandens farver, så det giver et flot og unikt spil. Her kan man for eksempel også bruge hængende glasflasker, som man putter blomster, lys og andre sjove detaljer i.

Har du et mørkt hjørne, badeværelse, soveværelse eller lignende, hvor det er svært at få ægte blomster til at overleve, så har vi her hos Crocca Brugskunst fine kokoskugler med kunstige blomster –svævende plante, som er meget naturtro ud. Vil du have blomsterne stående i potter, kan du også det. De er smukke og naturlige og holder “evigt”, evt. i kombination med en smuk tørret buket.

Vi begynder så småt at tænke på jul

Måske ikke i traditionel forstand, i form af nisselandskab og juleglimmer. Der er så småt begyndt at snige sig gran ind i hjemmets dekorationer og blive skabt en mere vinterlignende stemning. Har du brug for smukke træer udenfor, er cedertræerne så flotte og kan stå ude sommer og vinter (bare pas på de ikke tørrer ud). Det skyldes at vi er ved at gå den kolde og mørkere tid i møde. Her forbindes julen med varmen og hyggen vi glædes ved i den mørke tid. Det er disse kulørte og hyggelige tiltag, efterårets mode tager inspiration fra. Så vær ikke sky for at anvende gran i hjemmet og anvende pynt i form af små fugle eller stjerne figurer. Vi har naturligvis også skønne Mistelten fra ArtByKobber og andre smukke kobberlegerede ægte blomster til en smuk juledekoration. Forkobrede blomster fra Artbykobber er alle typer af ægte blomster og grene som bliver smukt forkobret og holder nærmest evigt.

Se alle de fine julenyheder – Jul hos Crocca Brugskunst.

Du kan finde mere inspiration her på webshoppen.  Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken i Strib eller kontakte os.

Gå på opdagelse i vores katalog og find inspiration til at indrette og jule. Syntes du, at min blog er spændende, kan du tilmelde dig på Bloglovin, hvor du kan følge mine opdateringer.

Kærlig hilsen
Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto