Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Trends for efterår og vinter

Et kig ind bag kulisserne for indkøbsmessen på Formland

Trends fra Formlandmesse. Her møder du skøn interiør- og blomsterinspiration!

Camilla (min søde svigerdatter) og jeg var en tur forbi Formland, for at blive inspireret og se de nye trends til den kommende sæson. Vi havde ikke så store forventninger til Messen, for som alt andet, skulle de jo også leve op til hvor mange mennesker der må forsamles her i Covid19 tiderne. Men vi blev overrasket, selvom der ikke var så mange udstiller som der plejer, så var der mange lækre ting indenfor interiør, evighedsblomster og jul. Det vil jeg vise jer lidt om.

Blomster inspiration

Vi hørte et fantastisk foredrag med Annette Von Eimen, hvor der også blev lavet lidt demonstrationer. Hun er så dygtig, og en rigtig trend sætter. Her er 3 billeder af en juledekoration, en dekoration med græs i genanvendelig bund i bæredygtigt materiale og en skøn, skøn buket.

Vild buket i duche farver

Er du til det rustikke? Så er der nu mulighed for at lave de skønneste juledekorationer og kranse. B-green by Callapors nyeste skud, er færdige rustne jernkranse med lysholder, som du kan dekorere med elle kogler og de fine rustne stjerner. Så kom ud i naturen og find flotte elle kogle grene, så er du klar til julen. En lækker jule trends fra B-green er de lækre rustikke rustne kranse, lysestager og stjerner

Brugskunst og interiør

Glasvaser til tidens løse blomster. Mange af de kunder jeg har i forretningen kommer forbi og køber løse blomster til deres vaser. Her er et spændende bud med 2 delte glasvaser, som kan bruges til løse blomster, og grønne planter i vand, som også er in her i 2020. Du kan desuden til de grønne planter bruge alle mulige glasvaser som du fylder med vand, og grønne plante som kan tåle at det i vand. Det ser helt fantastisk ud.

Farvede glasvaser Glasvaser i farvet glas og let design

Evighedsblomsterne er her fortsat. I som er 50+ husker dem nok alle. Dengang var det et noget mindre udvalg, som vi brugte til at binde kranse af. Idag er der et kæmpe udvalg af skønne evighedsblomster, som findes i mange forskellige slag og skønne farver. Crocca Brugskunst få et stort udvalg leveret medio september, så du kan få fyldt dine vaser med de fine blomster. Evighedsblomster bruger mange til konfirmationer og barnedåb. Når festen så er slut, kan blomsterne samles til en kæmpe buket, som holder næsten evigt.

Krans med evighedsblomster Buket med bordeaux og rosa evighedsblomster

Her er et bud på hvordan krukker og vandkander kan bruges på flere måder. Fyld dem op med blomster og lad dem pynte i drivhus, orangeri eller havebordet.

Vandkander i forskellige design

Et nyt skud på stammen indenfor design i Danmark. Vaser fra Cooee Design. Der er kun for forhandlere her i landet. Det er så smukke og fås i runde, convex og cylinder form. Vaserne er så silkebløde at røre ved, og du kan simpelthen ikke lade være med at tage dem i hænderne

Vase i grøn keramik - model ball Vase i grå keramik Ocra farvet vase

Fair trade

Sød julemus i uld. Sif & Gry var igen på messen, med et fint udvalg af julepynt i uld. Dette pynt fremstilles i Sydamerika af dygtige kvinder som arbejder under gode rammer og ordentlig løn. Fair trade når det er bedst. Her er det julepynt med omtanke.

Julemus med rød hus Julemus fra En gry og sif

Håber du er blive inspireret af mit blogindlæg. Og det kan bidrage til indretningen i dit eget hjem. God fornøjelse

Kærlig hilsen Christa

Del her:

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto