module-leoblog-blog

Udsmyk med festvaser!

person Skrevet af: Crocca Brugskunst list I: Inspirations og interiør blog Den: comment Kommentar: 0 favorite Hit: 717

Skal du forberede en stor fest som bryllup eller fødselsdag? Så er her inspiration.

Sæt den rette stemning med temavaser 

Vi har fået et spændende parti vaser hjem, som egner sig særligt godt til større festlige begivenheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ved udsmykningen. Dekorationer til festen har meget at sige om den stemning, der skabes til festen, særligt baseret på gæsternes første indtryk af festen, og hvordan de små detaljer gør den store forskel. Det er netop de flotte detaljer til din fest, som sætter rammen for minderne om den store dag. Sammenspillet mellem duften af de smukke billige blomster og det udtryk der dannes i kombination med de festlige og elegante vaser, sætter scenen for et flot helhedsindtryk af festen. 

Så dagens tema er fest:-)

Giv din fest en helt unik udsmykning

Går I og planlægger bryllup, jubilæum eller en anden stor begivenhed, er det derfor værd at skænke udsmykningen en ekstra tanke. De skønne nye glasvaser fra Birch Nielsen sætter nemlig et festligt og elegant præg, og er lette at kombinere med dekorationer i flere forskellige stilarter. Vasernes elegante og enkle look gør det muligt at lege med både dæmpet og kraftigt farvespil i vaserne, eller servietter med prangende motiver på bordene. I vaserne er det plads til at placere blomsterne tilfældigt, som giver det lidt vilde look og et spændende spil. Vaserne egner sig også særligt godt til bryllupsfesten, hvor man kan dekorere med smukke, romantiske blomster og på den måde skabe et klassisk look, som samtidig er med på moden.

Vær derfor omhyggelig med at vælge de rette vaser, og kombiner eventuelt vaserne med flere forskellige vaser, for at give et unikt spil. Husk dog at vaserne sætter et stærkt præg på det overordnede indtryk, så overvej hvilken stil du ønsker til festen. Med vores nye parti vaser kan du både sætte en klassisk, romantisk stemning, en energisk og positiv stemning eller den elegante stemning. Hvad end du vælger, har du hos Crocca rig mulighed for at finde netop de vaser og blomster, der sætter den stemning, du ønsker.

Festlige vaser sætter et personligt præg

Med disse skønne temavaser fra Birk Nielsen, er der rig mulighed for at lege med udtrykket og sætte sit eget personlige præg. Vasernes gennemsigtige elegance og enkelthed gør det muligt at pryde dem både med kraftige farver og mere afdæmpede kornblomster. Udsmykningen til en fest siger meget om personen, der afholder festen. Leg lidt med den tanke. Find for eksempel ud af, hvilke blomster der siger noget om brudeparrets personlighed, og se hvordan disse hver især komplimenterer hinanden, når de kombineres i en festvase. Du kan også sætte vaserne sammen med enkelte lysestager, nips og romantiske duge. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen!

Vær sikker på at sætte den helt rette stemning til den store dag, og sæt rammerne for de gode oplevelser, dine gæster vil huske flere år frem. Her er det netop de små detaljer, der gør den store forskel, og skaber skønne minder om en elegant fest med et helt unikt udtryk. Det er netop det personlige præg, som gør stedet indbydende og festligt for dine gæster. 

Se min lille video af hvordan vaserne kan pyntes:-)

Birch Nielsen vaser

Kommentarer

Skriv en kommentar

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december