Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Blomster

Der er 8 varer.

Blomsterbuketter og dekorationer

Her på siden finder du en oversigt over vores udvalg af smukke blomsterbuketter, svævende blomster og dekorationer. Vi binder buketter i alle prisklasser og til enhver lejlighed. Uanset om du skal bruge blomsterdekorationer til din fest, højtid eller bare godt kunne tænke dig en buket til at pynte spisebordet derhjemme, så kan vi tilbyde dig et bredt udvalg inden for blomsterbinding. Hvis du har anledningen, så har vi blomsterne.

Alle blomsterbuketter og dekorationer er håndbundne, og de er derfor helt unikke.

Vi bruger altid sæsonens friske blomster, og det afspejles i vores arbejde, som altid er af høj kvalitet.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med resultatet, så hvis du har nogle specifikke ønsker eller krav til din bestilling, tager vi selvfølgelig hensyn til dem. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Du kan både bestille her på hjemmesiden eller på telefon 42 27 67 03. Du kan også komme forbi butikken fredage mellem 16:00 og 18:00, lørdag mellem 10:00 og 13:00 eller efter aftale.

Vi binder buketter fra kr. 150, og du kan du bl.a. bestille blomsterdekorationer, blomsterbuketter, bårebuketter, gravpynt, brudebuketter og brystbuketter. Vi bringer blomster gratis ud i Strib når din bestilling er på 200 kr. er derover, ligeledes bringer vi buketter ud i Middelfart (postnummer 5500), når din bestilling er over 200 kr. for et lille tillæg på 50 kr.

Underkategorier

  • Buketter
    Buketter  Der gives buketter til mange begivenheder. Det være sig når du skal besøge gode venner, glæde din kæreste/ægtefælle, bryllup, fødselsdag, begravelser mm. Der er ingen krav til hvor og hvornår, men det er vigtigt at du giver en buket, når du vil glæde andre, og fortælle at du sætter pris på dem og tænker på dem.Blomster er lig glæde – derfor gives der buketter – og ind imellem har du måske også behov for at glæde dig selv med en skøn buket ind imellem. Derfor vil du også, når du besøger mig, få lavet de buketter og dekorationer, som du har behov for. Til jul og påske hjælper jeg gerne med højtidsprægede dekorationer og adventskranse, til begravelse laver jeg bårebuketter og kistepynt, til bryllupper laver jeg fine brudebuketter, borddekorationer og brystbuketter, til jeres fest laver jeg dekorationer efter dine ønsker og fredag og lørdag binder jeg fine, super friske buketter i årstidens farver og blomster. Kig forbi Crocca Brugskunst og blomster, eller bestil din buket / dekoration på www.crocca.dk, mail: crocca@email.dk eller telefon 4227 6703. Husk at buketter over 200 kr. leveres gratis ud i Strib og mod et lille tillæg på kr. 50 i Middelfart (5500). Her bedes du bestille buket dagen før inden kl. 14.00, før ønske om udbringning.
  • Mandebuketten
    Mandebuketten – gaven til livsnyderen Her på siden finder du en oversigt over vores spændende udvalg af mandebuketter. Hvad end du skal bruge en værtsgave, sende en kærlig hilsen til en du holder af eller bare gerne vil forkæle en du har kær, så er mandebuketten den ideelle gave. I mandebuketten kombinerer vi den klassiske blomsterbuket med kvalitetsprodukter inden for portvin, gin, rom, snaps og krydderier, og den kan også fås i en blomsterfri udgave.Mandebuketten kan både bestå af en af vores unikke og smukke håndbundne blomsterbuketter, som vi fuldender ved at indsætte et rør med lækker portvin, gin eller spændende krydderier – alternativt et brev med god rom, cognac, whisky eller snaps, men den kan også være helt enkel, såsom en flaske velsmagende portvin i sig selv. Mandebuketten er ikke kun forbeholdt ham, for hos hende kan den også sagtens være et velkomment alternativ til den klassiske blomsterbuket. Mandebuketten forener det feminine med det maskuline, og det er den perfekte gave til kvinden eller manden, som har alt. Giv en mandebuket som prikken over i’et i en anden gave eller giv en mandebuket i sig selv. Mandebuketten er gaven til livsnyderen, der værdsætter kvalitet, og uanset hvilken udgave af den populære buket du vælger at forære, så vil den med garanti blive modtaget med begejstring. 
  • Plantelivet
    Plantelivet Plantelivet står for nyfortolkninger indenfor de grønne planter. Det er ikke mange planter der kan tåle at blive solgt online og fragtes rundt i Danmark. Men det kan de planter, som jeg vælger at præsentere her i min webshop.Lige nu er det helt populære de hængende planter.Der er selvfølgelig planteplaneter fra Kaja Skytte, men det skal også nævnes at de hængende potte skjuler som du fylder med skønne planter også er meget attraktive lige nu. Før havde man sine blomster/planter stående på gulve, borde eller reoler – nu skal de også hænge. Det kan du også se, hvis du følger Instagram eller ser de forskellige boligmagasiner, her hænger planterne også rundt omkring. Er du mere til DIY, så kan du f.eks. hækle et net til dine krukker og planter, men ellers vælg planteplanter med forskellige ophæng, glaskugler i reb, messingpotter i stativer eller plantehuse i metal og glas, mulighederne er utallige.