Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Buketter

Der er 3 varer.

Buketter 

Der gives buketter til mange begivenheder. Det være sig når du skal besøge gode venner, glæde din kæreste/ægtefælle, bryllup, fødselsdag, begravelser mm. Der er ingen krav til hvor og hvornår, men det er vigtigt at du giver en buket, når du vil glæde andre, og fortælle at du sætter pris på dem og tænker på dem.

Blomster er lig glæde – derfor gives der buketter – og ind imellem har du måske også behov for at glæde dig selv med en skøn buket ind imellem.

Derfor vil du også, når du besøger mig, få lavet de buketter og dekorationer, som du har behov for. Til jul og påske hjælper jeg gerne med højtidsprægede dekorationer og adventskranse, til begravelse laver jeg bårebuketter og kistepynt, til bryllupper laver jeg fine brudebuketter, borddekorationer og brystbuketter, til jeres fest laver jeg dekorationer efter dine ønsker og fredag og lørdag binder jeg fine, super friske buketter i årstidens farver og blomster. Kig forbi Crocca Brugskunst og blomster, eller bestil din buket / dekoration på www.crocca.dk, mail: crocca@email.dk eller telefon 4227 6703.

Husk at buketter over 200 kr. leveres gratis ud i Strib og mod et lille tillæg på kr. 50 i Middelfart (5500). Her bedes du bestille buket dagen før inden kl. 14.00, før ønske om udbringning.