Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Mandebuketten

Der er 9 varer.

Mandebuketten – gaven til livsnyderen

Her på siden finder du en oversigt over vores spændende udvalg af mandebuketter. Hvad end du skal bruge en værtsgave, sende en kærlig hilsen til en du holder af eller bare gerne vil forkæle en du har kær, så er mandebuketten den ideelle gave. I mandebuketten kombinerer vi den klassiske blomsterbuket med kvalitetsprodukter inden for portvin, gin, rom, snaps og krydderier, og den kan også fås i en blomsterfri udgave.

Mandebuketten kan både bestå af en af vores unikke og smukke håndbundne blomsterbuketter, som vi fuldender ved at indsætte et rør med lækker portvin, gin eller spændende krydderier – alternativt et brev med god rom, cognac, whisky eller snaps, men den kan også være helt enkel, såsom en flaske velsmagende portvin i sig selv.

Mandebuketten er ikke kun forbeholdt ham, for hos hende kan den også sagtens være et velkomment alternativ til den klassiske blomsterbuket. Mandebuketten forener det feminine med det maskuline, og det er den perfekte gave til kvinden eller manden, som har alt.

Giv en mandebuket som prikken over i’et i en anden gave eller giv en mandebuket i sig selv. Mandebuketten er gaven til livsnyderen, der værdsætter kvalitet, og uanset hvilken udgave af den populære buket du vælger at forære, så vil den med garanti blive modtaget med begejstring.