category

Buketter 

Der gives buketter til mange begivenheder. Det være sig når du skal besøge gode venner, glæde din kæreste/ægtefælle, bryllup, fødselsdag, begravelser mm. Der er ingen krav til hvor og hvornår, men det er vigtigt at du giver en buket, når du vil glæde andre, og fortælle at du sætter pris på dem og tænker på dem.

Billige blomster er lig glæde – derfor gives der buketter – og ind imellem har du måske også behov for at glæde dig selv med en skøn buket ind imellem.

Derfor vil du også, når du besøger os, få lavet de buketter og dekorationer, som du har behov for. Til jul og påske hjælper vi gerne med højtidsprægede dekorationer og adventskranse, til begravelse laver jeg bårebuketter og kistepynt, til bryllupper laver vi fine brudebuketter, borddekorationer og brystbuketter, til jeres fest laver vi dekorationer efter dine ønsker og fredag og lørdag binder vi fine, super friske buketter i årstidens farver og blomster. Kig forbi Crocca Brugskunst og blomster, eller bestil din buket / dekoration på www.crocca.dk, mail: crocca@email.dk eller telefon 4227 6703.

For at matche vores buketter, kan unika keramik stå godt i vindueskarmen sammen med disse buketter. 

Husk at buketter over 200 kr. leveres gratis ud i Strib og mod et lille tillæg på kr. 50 i Middelfart (5500). Her bedes du bestille buket dagen før, inden kl. 14.00, for ønske om udbringning.

Der er 6 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-6 af 6 element(er)

Mots More - Tørret græs -...

Mots More - Tørret græs - Lagurus - Produkter, Buketter, Brugskunst, Nips til hjemmet, Blomster , Binderi og dekorationsmaterial
Mots More - Tørret græs - Lagurus
Tørrede Lagurus Dunkel...
15,00 kr.