cms

1

Om Crocca Brugstkunst
Vi vil gerne byde dig hjertelig velkommen til Crocca.dk
Crocca Brugskunst er en danskejet webshop, der også har en fysisk butik der er beliggende i Strib ved Middelfart. Her har vi et mindre udvalg af billig brugskunst og salg af billige blomster.
Både på Crocca.dk og i vores brugskunst Fyn butik, går vi efter at forhandle unikke designs du ikke finder andre steder. Vi har et bredt udvalg af mindre kendte brands, hvilket skiller sig ud fra de mange andre brugskunst butikker.
Vi vil gøre hvad vi kan, for at du vil opleve, at den personlige service er helt i top, og at du bliver inspireret af vores mange lækre produkter til hjem og terrasse.
Vi har desuden et lækkert udvalg af unik julegave til ansatteunika keramik og svævende blomster fra Kaja Skytte. som vil passe godt ind på kontoret eller hjemmet. 
Har du spørgsmål vedr. produkter mm. hjælper vi dig gerne.
Hvem står bag
Mit navn er Christa Steenholdt, og jeg er indehaver af Crocca.dk
Crocca havde sin opstart midt 90’erne i Odense, men grundet forskellige omstændigheder, har butikken været sat på ”stand by” i en årrække.
I 2011 var jeg så klar til at dyrke min passion for smuk og lækker brugskunst og blomster, og jeg er glad for at kunne dele denne passion med jer.
Jeg finder løbende nye ting der passer godt til butikken og som vores kunder forhåbentlig også kan lide. Vi opdaterer webshoppen med nye produkter et par gange om måneden.
Med venlig hilsen Christa Steenholdt Crocca Brugskunst
Bankoplysninger:
  • Nykredit Bank
  • Reg.nr. 8113
  • Kontonr. 0002359008
CVR:
18440148
Adresse:
  • Münstervej 31, Strib
  • (indgang i kælderen)
  • 5500 Middelfart
Telefon:
+45 4227 6703
Mail:
crocca@email.dk