index

1

Anbefalede
Kategorier
Stort udvalg af brugskunst hos Crocca.dk

Udsalg hele februar - brug koden: Crocca2020, så får du 15% ekstra rabat på alle nedsatte varer. Link til de nedsatte varer, hvor du opnår ekstra -15% i februar:

I både vores webshop og vores fysiske butik findes et bredt udvalg af smuk brugskunst, blomsterbuketter, firmagaver, smykker og meget mere.

I min fysiske forretning er der åben:
- Fredag fra kl. 16.00 til 18.00
- Lørdag fra kl. 10.00 til 13.00
- Efter aftale (ring eller skriv på 4227 6703, så finder vi et tidspunkt, eller bestil buketter til afhentning / levering udenfor min åbningstid).

I vores sortiment har vi fokus på unikke designs, især ligger vores prioritet på mindre kendt brands, således at vores sortiment adskiller sig fra konkurrenternes.

En af vores kernekompetencer er kundeservice og vi gør alt for, at servicen er helt i top, når du handler hos Crocca. Dette gælder både når du handler i vores fysiske butik, men også når du handler via vores webshop.

Vi har også et væld af vin, spiritus, chokolade og lignende som du kan bruge til firmagaver eller julegaver til ansatte.

Vi håber, at i vil kigge forbi.

Webshop har åbent 24/7 og forretningen har åbent fredag fra 16.00 - 18.00 samt lørdag fra 10.00 til 13.00 eller efter aftale (ring 42276703).

SE VORES BRUGSKUNST HER >

Hvad vores kunder mener om Crocca

Inspiration til blomsterdekorationer

Her på webshoppen kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af billig brugskunst, der er nøje udvalgt til vores kundegruppe. Hvis du i stedet er på udkig efter billige blomster, kan du besøge vores blomsterbutik Middelfart eller få inspiration lige her. God fornøjelse

SE VORES UDVALG AF BLOMSTER HER >

Blomstergalleri

Blomsterbuketter og dekorationer Her på siden finder du en oversigt over vores udvalg af smukke blomsterbuketter SE MERE >

Crocca brugskunst på Fyn
Vi bestræber os på at følge de aktuelle tendenser indenfor billig brugskunst og kombinerer det med det tidsløse, så dit hjem vil fremstå trendy og tidssvarende. Den brugskunst, som vi udvælger, og som du kan købe på webshoppen og i brugskunst Fyn butikken, vil både nu og senere i livet være trendy. Det vil være med til at sætte dit helt eget præg på din bolig. Det at have ting, som du har stående år efter år, giver varme og sjæl til dit hjem, og stilen bliver helt din egen.
Vi forhandler bl.a. lækker brugskunst fra Cozy Room, B-green By Callapor, Brink Nordic, Choff Design, Accantus, Acentro Home, Kaja Skytte, Pottery Studio, Pure Culture, Affari, Lübech Living, 2Have, Aqua Dulce, Åsas Tomtebod, Dansk smykkekunst, State of Art m.fl. Fælles for dem alle er, at de er knap så kendte brands, der giver dig mulighed for at finde spændende, unikke og anderledes produkter til fornuftige priser. I vores brugskunst Fyn butik, har vi et mindre udvalg af bestsellerne her fra webshoppen. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at se bestemte produkter inden køb. Husk du også kan læse mere om vores blomsterbutik Middelfart, hvis du er på udkig efter billige blomster til dine skønne krukker, eller bare generelt i haven.
 • X-mas Oohh star stand i filt

  X-mas Oohh star stand i filt
   X-mas Oohh star stand i filt
   Stjerne på pind fra Lübech...
   69,00 kr.
  • Franske kakler med mønster

   Franske kakler med mønster
    Franske kakler med mønster
    Franske kakler fra Chic...
    200,00 kr.
   • Tørklæde

    Tørklæde
    • Ny
    Tørklæde
    Tørklæde med blå/brune...
    175,00 kr.
   • Flower hårsmykke med perler

    Flower hårsmykke med perler
    • Ny
    Flower hårsmykke med perler
    Hårspænde / hårsmykke med...
    39,00 kr.
   • Øreringe asymmetriske model...

    Øreringe asymmetriske model Audrey
    • Ny
    Øreringe asymmetriske model Audrey
    Øreringe asymmetrisk...
    125,00 kr.
   • Tara Wave øreringe i sølv

    Tara Wave øreringe i sølv
    • Ny
    Tara Wave øreringe i sølv
    Øreringe i bølgeform fra...
    125,00 kr.
   • Øreringe - rosabelagt snow...

    Øreringe - rosabelagt snow crystal
    • Ny
    Øreringe - rosabelagt snow crystal
    Ørestikker fra Dansk...
    39,00 kr.