category

Firmajulegaver – gode julegaver til ansatte 

De kæmper for dig hver dag, de skaffer din virksomhed resultater og deres tilstedeværelse udgør ånden i din forretning. Beløn dit personale med fantastiske firmajulegaver.

Selvom der stadig er længe til julen, er det ikke for tidligt at begynde at tænke på julegaver til dine ansatte. Det behøver ikke at være svært at give dine ansatte den perfekte firmajulegave.

En unik julegave til dine ansatte har en stolt historie bag sig, og har altid haft til formål at gøre et godt indtryk hos modtageren. Vores unikke firmagaver kan bruges både til at skabe synlighed hos potentielle kunder eller anerkende nuværende samarbejdspartnere.

I de seneste år, er det blevet populært at give en særpræget julegave til sine ansatte, der oser af eksklusivitet og giver et ganske særligt indtryk. Det gør at man som arbejdsgiver skiller sig ud fra mængden, og bliver husket for den unikke gave.

En god julegave afspejler dine ansattes behov, og det bliver selvfølgelig en hel del lettere, hvis din stab er lille, fordi der derfor er færre, du skal forholde dig til. En god julegave til dine ansatte skal tilfredsstille alle.

Når man sender en firmagave, er det vigtigt at overveje sin firmaidentitet og vælge en gave, som passer til det indtryk af virksomheden, man ønsker at give modtageren.

 

Vi ved, at dit personale er vigtigt for dig, derfor gør vi os umage

Her hos Crocca finder du et bredt udvalg af julegaver til dine ansatte - lige fra smuk billig brugskunst til søde billige blomster eller vin og spiritus. På den måde har du rig mulighed for at finde den gave, der skaber det helt rigtige indtryk på dine ansatte.

 

Når du tildeler os ansvaret for at give dine ansatte en god oplevelse med firmajulegaver fra os, så tager vi det meget seriøst. Vi lægger en stor ære i, at dine ansatte modtager deres gave flot pakket ind og i en stand, hvor end ikke de mindste skrammer får lov at sætte en finger på helhedsindtrykket.

 

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at gå på opdagelse i shoppen efter en personlig julegave til dine ansatte, som kunne være det helt rigtige. Vi har blandt andet et stort udvalg af stilrene vaser, stolte buketter og et solidt udvalg af spiritus. Du kan besøge os og se et mindre udvalg i vores butik på Fyn, hvor vi med glæde vil prøve at finde frem til de bedste julegaver til dine ansatte.

 

Det værste, der kan ske, er at dine ansatte bliver skuffede over deres gaver. Deres gaver afspejler nemlig dit engagement, og det vil du gerne vise. Giv dem noget, som viser, at du kender dem og deres interesser. Hos Crocca kan du helt sikkert finde noget, som falder i deres smag. Gå på opdagelse i vores univers af brugskunst og lad dig blive inspireret af de mange flotte ting.

 

 

Ønsker du at pleje dine forretningsforbindelser med en julegave?

Når man taler om at skabe glæde hos de ansatte, er det en vigtig intern begivenhed, der spreder en positiv stemning inden for virksomhedens egne vægge. Men har du overvejet, om du har nogle særlige forretningsforbindelser, som du ønsker at værne ekstra godt om?

Det er vigtigt at forkæle sine medarbejdere, trofaste kunder og vækstskabende partnere i ny og næ. Med en af vores unikke julegaver til dine ansatte eller forretningsforbindelser, er vi sikre på det bringer glæde hos modtageren.

At værdsætte sine forretningspartnere i form af firmagaver viser, at man sætter pris på samarbejdet og ikke tager det for givet. Ved at give blomster som julegave, signalerer man til sine partnere at de har betydning for virksomheden. 

Samtidig har firmagaven en god effekt i forhold til at blive husket af potentielle kunder og partnere. Det er en klassisk og effektiv marketingsstrategi, som både skaber synlighed og kan påbegynde et solidt samarbejde eller bevare den gode relation til tilfredse kunder. Derfor er det en dum idé at spare pengene til julegaver.

Hvad end det gælder firmagaver i forbindelse med højtider som påskegaver til ansatte, gaver til potentielle kunder, julegaver til ansatte eller en særlig personlig anerkendelse af trofast samarbejdspartnere, finder du det helt rigtige i det store udvalg hos Crocca. 

Brug en firmagave til at vise, at I værdsætter trofaste partnere og faste kunder af virksomheden. Ved at give dem en firmajulegave, siger du tak for samarbejdet hidtil og ønsker alt godt for det fremtidige samarbejde. Firmajulegaven viser, at du sætter pris på din partner eller kunde, og ønsker at fortsætte den gode relation.

Ved at købe en julegave til dine ansatte, viser det din taknemlighed for deres arbejde og samtidig ønsker dem en glædelig jul.

Selvom det kan være svært at finde den helt rette julegave til dine ansatte, kan du i vores udvalg være sikker på at finde noget der passer til dine medarbejdere. Det har de seneste par år også vist sig, at Kaja Skyttes svævende planter er en god julegave til ansatte der virkelig går op i deres indretning.

 

Planlæg firmajulegaven i god tid 

Planlægningen af julegaven til dine ansatte bør aldrig komme som en overraskelse, der medfører en panikløsning. En flot og velovervejet julegave til dine ansatte skaber nemlig begejstring og energi, hvilket giver mere arbejdsglæde og loyale ansatte. Der er dermed alle gode grunde til at sende de helt rette signaler til de ansatte med firmagaver, der vækker julestemning og høj humør.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette julegave til dine ansatte. Du kan kontakte os på chat, mail eller telefon, hvis du har andre ønsker til gavesammensætningen, så vil vi gøre vores ypperste på at skaffe det hjem til dig.

 

Fine og lækre julegaver til ansatte har en længere leveringstid

Vores julegaver til ansatte og unikke firmagaver har desværre en længere leveringstid, da de skiller sig ud fra det sædvanlige. Vi kan derfor ikke være lagerførende på denne kategori. Leveringstiden på små ordre er ca. 2 uger og store ordrer op til 5 uger.

Vi beklager ulejligheden og som tak for forståelsen vil vi levere et gavekort til shoppen UDEN BEREGNING, ved køb af vores Long-drink eller Gin & Tonic sæt. Drinksættet skaber et elegant og positivt indtryk, der skaber glæde, og som virksomheden kan dele imellem sig.

Vi har ikke det største udvalg af firmagaver, da vi ønsker at tilbyde dine ansatte noget unikt. Men til gengæld, så er du mere end velkommen til at komme med ideer til andre slags julegaver til dine ansatte. Vi er altid åbne for nye ønsker, og vi vil gøre alt for at tilfredsstille vores kunder. Hvis du får inspiration fra andre steder og vil du høre om vi kan tilbyde noget lignende dette, vil vi gøre vores bedste.

Vi er helt overbeviste om at julegaver til ansatte er noget der vil glæde dem og muligvis også deres familie og venner. Gør dig bemærket som chef, da firmagaver er noget helt specielt, især brugskunst kan give et personligt og helt unikt præg. 

 

Der er 28 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-28 af 28 element(er)

Gin og Tonic pakke

Gin og Tonic pakke - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Knaplund Destilleri
Gin og Tonic pakke
Gin, Tour De Gin fra...
799,00 kr.

Kaffelikør - Dirty Coffee...

Kaffelikør - Dirty Coffee Cream - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Knaplund Destilleri
Kaffelikør - Dirty Coffee Cream
Kaffelikør fra Knaplund...
245,00 kr.

Moonshine Salt Caramel

Moonshine Salt Caramel - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Knaplund Destilleri
Moonshine Salt Caramel
Salty Caramel likør fra...
189,00 kr.

Pure Shot - Lemonade

Pure Shot - Lemonade - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Pure Shots
Pure Shot - Lemonade
Lemonade - ny lækker Shot...
159,00 kr.

Rosé Vin

Rosé Vin - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte -
Rosé Vin
Rosè vin ud over det...
Fra
115,00 kr.

2014 Villa Rivalta

2014 Villa Rivalta - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte -
2014 Villa Rivalta
Barbera rødvin 
50,00 kr.

Lakrids bolcher

Lakrids bolcher - Produkter, Pakkekalender , firmagaver og julegaver til ansatte -
Lakrids bolcher
Gyldne lakrids bolcher
50,00 kr.

Blåvand bolcher

Blåvand bolcher - Produkter, Pakkekalender , firmagaver og julegaver til ansatte -
Blåvand bolcher
Bolcher - Blåvand mix
30,00 kr.

Pure shot - 2 pak

Pure shot - 2 pak - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Pure Shots
  • Nedsat pris
Pure shot - 2 pak
Shots med lakrids, hindbær...
318,00 kr.
Fra
298,00 kr.

Pure Shots - Hindbær

Pure Shots - Hindbær - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Pure Shots
Pure Shots - Hindbær
Shots med Hindbær smag...
159,00 kr.

Pure Shots - Passion

Pure Shots - Passion - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Pure Shots
Pure Shots - Passion
Shots med Passion smag...
159,00 kr.

Pure Shots - Lakrids

Pure Shots - Lakrids - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Pure Shots
Pure Shots - Lakrids
Shots med lakrids smag...
159,00 kr.

Raket med Gin

Raket med Gin - Mandebuketten, Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Egoista Brand
Raket med Gin
Raket - skyd nytåret ind
99,00 kr.

Rektangulært skærebræt

Rektangulært skærebræt - Produkter, firmagaver og julegaver til ansatte - Lignas
Rektangulært skærebræt
Rektangulært skærebræt...
749,00 kr.

Ovalt skærebræt

Ovalt skærebræt - Produkter, firmagaver og julegaver til ansatte - Lignas
Ovalt skærebræt
Ovalt Skærebræt fra Lignas
429,00 kr.

Rundt skærebræt

Rundt skærebræt - Produkter, firmagaver og julegaver til ansatte - Lignas
Rundt skærebræt
Rundt Skærebræt fra Lignas
559,00 kr.

Kvadratisk skærebræt

Kvadratisk skærebræt - Produkter, Køkkenlivet, Køkkengrejet, firmagaver og julegaver til ansatte - Lignas
Kvadratisk skærebræt
Kvadratisk Skærebræt fra...
749,00 kr.

Maul skærebræt

Maul skærebræt - Produkter, firmagaver og julegaver til ansatte - Lignas
Maul skærebræt
Maul spækbræt fra Lignas
1.899,00 kr.

Gin & Tonic Premium box

Gin & Tonic Premium box - Produkter, firmagaver og julegaver til ansatte - Egoista Brand
Gin & Tonic Premium box
Premium box fra Regional Co
599,00 kr.

Black box drink sæt

Black box drink sæt - Produkter, firmagaver og julegaver til ansatte - Egoista Brand
Black box drink sæt
Black box Special Editions...
2.095,00 kr.

Rom julekalender til ROM...

Rom julekalender til ROM elskeren - Billig brugskunst, Jul, Pakkekalender , Vin og spiritus, Jule tilbud, firmagaver og julegave
-10%
  • Nedsat pris
Rom julekalender til ROM elskeren
24 forskellige slags rom...
895,00 kr.
805,50 kr.