Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Bestilling

På www.crocca.dk kan du bestille varer via vores webshop. Har du en forsespørsel på en varer som ikke er på siden, eller på en varer som du har spørgsmål til, er du velkommen til at kontakte os på 4227 6703 (efter kl. 17.00, evt. læg en besked, så ringer jeg tilbage) eller på mail crocca@email.dk.

Alle de varer som er i webshoppen kan ligeledes købes i den fysiske forretning. Der er åbent fredag fra kl. 16.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 13.00, samt efter aftale. 

Buketter som afhentes i forretningen kan bestilles via telefon (4227 6703), mail (crocca@email.dk) eller webshop (crocca.dk). Brugskunst kan ikke bestilles pr. telefon og mail, kun gennem webshoppen eller i forretningen.

Hvis du ønsker yderligere en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på din konto, eller sende en mail til 

Vi afsender dine varer indenfor 1-4 hverdage, hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette under bemærkninger.


Nyhedsbrev