category

Julegave til ansatte & unikke firmagaver

En unik julegave til ansatte har en stolt historie bag sig, og har altid haft til formål at gøre et godt indtryk hos modtageren. Vores unikke firmagaver kan bruges både til at skabe synlighed hos potentielle kunder eller anerkende nuværende samarbejdspartnere.

I de seneste år, er det blevet populært at give en særpræget julegave til ansatte, der oser af eksklusivitet og giver et ganske særligt indtryk. Det gør at man som arbejdsgiver skiller sig ud fra mængden, og bliver husket for den unikke gave.

Når man sender en firmagave, er det vigtigt at overveje sin firmaidentitet og vælge en gave, som passer til det indtryk af virksomheden, man ønsker at give modtageren.

Stort udvalg til enhver smag

Her hos Crocca finder du et bredt udvalg af julegaver til ansatte - lige fra smuk billig brugskunst til søde billige blomster eller vin og spiritus. På den måde har du rig mulighed for at finde den gave, der skaber det helt rigtige indtryk på dine ansatte.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at gå på opdagelse i shoppen efter en personlig julegave til ansatte, som kunne være det helt rigtige. Vi har blandt andet et stort udvalg af stilrene vaser, stolte buketter og solidt udvalg af spiritus. Du kan komme og se et mindre udvalg i vores brugskunst Fyn butik, hvor vi med glæde prøver at finde frem til de bedste julegaver til dine ansatte.

Med julegave til ansatte, føler dine medarbejdere sig anerkendt

Det er vigtigt at forkæle sine medarbejdere, trofaste kunder og vækstskabende partnere i ny og næ. Med en af vores unikke julegave til ansatte, er vi sikre på det bringer glæde hos modtageren. At værdsætte sine forretningspartnere i form af firmagaver viser, at man sætter pris på samarbejdet og ikke tager det for givet.

Samtidig har firmagaven en god effekt i forhold til at blive husket af potentielle kunder og partnere. Det er en klassisk og effektiv marketingsstrategi, som både skaber synlighed og kan påbegynde et solidt samarbejde eller bevare den gode relation til tilfredse kunder.

Hvad end det gælder firmagaver i forbindelse med højtider, gaver til potentielle kunder, julegave til ansatte eller en særlig personlig anerkendelse af trofast samarbejdspartnere, finder du det helt rigtige i det store udvalg hos Crocca. 

Brug en firmagave til at vise, at I værdsætter trofaste partnere og faste kunder af virksomheden. Ved at give dem en firmagave, siger du tak for samarbejdet hidtil og ønsker alt godt for det fremtidige samarbejde. Firmagaven viser, at du sætter pris på din partner eller kunde, og ønsker at fortsætte den gode relation.

Ved at købe en julgave til dine ansatte, viser det din taknemmlighed for deres arbejde og samtidig ønsker dem en glædelig jul.

Selvom det kan være svært at finde den helt rette julegave til ansatte, kan du i vores udvalg være sikker på at finde noget der passer til dine medarbejdere. Det har de seneste par år også vist sig Kaja Skyttes svævende planter er en god julegave til ansatte der virkelig går op i deres indretning.

Du kan kontakte os på chat, mail eller tlf. hvis du har andre ønsker til gavesammensætningen, så vil vi gøre vores ypperste på at skaffe det hjem til dig.

Julegave til ansatte har en længere leveringstid:

Vores julegave til ansatte og unikke firmagaver har desværre en længere leveringstid da de skiller sig ud fra det sædvanlige. Vi kan derfor ikke være lagerførende på denne kategori. 

Leveringstiden på små ordre er ca. 2 uger og store ordrer op til 5 uger.

Vi beklager ulejligheden - som tak for forståelsen vil vi levere et gavekort til shoppen UDEN BEREGNING ved køb af vores Long-drink eller Gin & Tonic sæt. Drink-sættet skaber et elegant og positivt indtryk, der skaber glæde, og som virksomheden kan dele imellem sig.

Anden slags julegave til ansatte

Vi har ikke det største udvalg af firmagaver, da vi ønsker at tilbyde dine ansatte noget unikt. Men til gengæld er du mere end velkommen til at komme med ideer til andre slags julegaver til dine ansatte. Vi er altid åbne for nye ønsker, og vil gøre alt for at tilfredsstille vores kunder. Hvis du får inspiration fra andre steder og vil høre om vi kan tilbyde noget lignende dette, vil vi gøre vores bedste.

Vi er helt overbeviste om at julegave til ansatte er noget der vil glæde dem og muligvis også deres familie og venner.

Gør dig bemærket som chef, firmagaver er noget helt specielt.

Anderledes firmajulegaver - til den søde tand

Hvis du er på udkig efter en julegave til ansatte, der ikke kan modstå fristelsen af søde ting, har vi fundet det rette sted. www.profilkonfekt.dk forhandler julegaver med helt eget valg af logo, hvilket betyder, betyder du kan få printet dit helt eget logo på netop det slik, eller det stykke chokolade, som dine medarbejdere bedst kan lide. Logogaverne kan med fordel bruges som kunde julegaver, da kunden vil huske på din virksomhed, hver gang han eller hun finder de julegaver med logo frem, som personen fik af netop dig

Der er 10 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-10 af 10 element(er)

Rom julekalender til ROM...

1
Rom julekalender til ROM elskeren
<p>24 forskellige slags rom til at give væk til en som elsker ROM. Denne julekalender kommer fra Egoista Brand. Julekalenderen består af 24 kvalitets rom for nogle af verdens bedste rom destillationer. Her kan du glæde en du elsker, men står du og mangler en firma gave, vil dette også blive et hit. Indeholder 24x20 ml. kvalitetsrom.</p>

24 forskellige slags rom til at give væk til en som elsker ROM. Denne julekalender kommer fra Egoista Brand. Julekalenderen består af 24 kvalitets rom for nogle af verdens bedste rom destillationer. Her kan du glæde en du elsker, men står du og mangler en firma gave, vil dette også blive et hit. Indeholder 24x20 ml. kvalitetsrom.

<p>24 forskellige slags rom til at give væk til en som elsker ROM. Denne julekalender kommer fra Egoista Brand. Julekalenderen består af 24 kvalitets rom for nogle af verdens bedste rom destillationer. Her kan du glæde en du elsker, men står du og mangler en firma gave, vil dette også blive et hit. Indeholder 24x20 ml. kvalitetsrom.</p> 24 forskellige slags rom til at give væk til en som elsker ROM. Denne julekalender kommer fra Egoista Brand. Julekalenderen består af 24 kvalitets rom for nogle af verdens bedste rom destillationer. Her kan du glæde en du elsker, men står du og mangler en firma gave, vil dette også blive et hit. Indeholder 24x20 ml. kvalitetsrom. 24 forskellige slags rom...
895,00 kr.

Lille adventskalender - 4...

Array
(
  [33] => Array
    (
      [id_attribute] => 223
      [id_attribute_group] => 33
      [name] => Indeholder kun brugskunst
      [group] => Kalendergaver
      [reference] => 
      [ean13] => 
      [isbn] => 
      [upc] => 
    )

)
1
Lille adventskalender - 4 pakker
<p>En lille adventskalender med 4 pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Smukt indpakket til dig, så den er lige til at stille frem til hende eller ham du vil glæder</p> <p>Vælg mellem brugskunst og en kombination af brugskunst og julepynt</p> <p>BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-)</p>

En lille adventskalender med 4 pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Smukt indpakket til dig, så den er lige til at stille frem til hende eller ham du vil glæder

Vælg mellem brugskunst og en kombination af brugskunst og julepynt

BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-)

<p>En lille adventskalender med 4 pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Smukt indpakket til dig, så den er lige til at stille frem til hende eller ham du vil glæder</p> <p>Vælg mellem brugskunst og en kombination af brugskunst og julepynt</p> <p>BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-)</p> En lille adventskalender med 4 pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Smukt indpakket til dig, så den er lige til at stille frem til hende eller ham du vil glæder Vælg mellem brugskunst og en kombination af brugskunst og julepynt BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-) En lille adventskalender...
300,00 kr.

Lille pakkekalender - 24...

Array
(
  [33] => Array
    (
      [id_attribute] => 223
      [id_attribute_group] => 33
      [name] => Indeholder kun brugskunst
      [group] => Kalendergaver
      [reference] => 
      [ean13] => 
      [isbn] => 
      [upc] => 
    )

)
1
Lille pakkekalender - 24 pakker
<p>Pakkekalender med 24 pakker små pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Alle gaverne er smukt indpakket til dig</p> <p>Du kan vælge at pakkekalenderen enten skal indeholde brugskunst eller en blanding af brugskunst og julepynt</p> <p>BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-)</p>

Pakkekalender med 24 pakker små pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Alle gaverne er smukt indpakket til dig

Du kan vælge at pakkekalenderen enten skal indeholde brugskunst eller en blanding af brugskunst og julepynt

BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-)

<p>Pakkekalender med 24 pakker små pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Alle gaverne er smukt indpakket til dig</p> <p>Du kan vælge at pakkekalenderen enten skal indeholde brugskunst eller en blanding af brugskunst og julepynt</p> <p>BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-)</p> Pakkekalender med 24 pakker små pakker. Pakkerne indeholder et mix af brugskunst og smuk julepynt. Alle gaverne er smukt indpakket til dig Du kan vælge at pakkekalenderen enten skal indeholde brugskunst eller en blanding af brugskunst og julepynt BEMÆRK LEVERINGSTID CA 8 DAGE - MM. DU ANFØRE ANDET I BEMÆRKNINGSFELTET:-) Pakkekalender med 24...
300,00 kr.

Ovalt skærebræt

1
 • Ny
Ovalt skærebræt
<p>Ovalt Skærebræt fra Lignas</p>

Ovalt Skærebræt fra Lignas

<p>Ovalt Skærebræt fra Lignas</p> Ovalt Skærebræt fra Lignas Ovalt Skærebræt fra Lignas
429,00 kr.

Rundt skærebræt

1
 • Ny
Rundt skærebræt
<p>Rundt Skærebræt fra Lignas</p>

Rundt Skærebræt fra Lignas

<p>Rundt Skærebræt fra Lignas</p> Rundt Skærebræt fra Lignas Rundt Skærebræt fra Lignas
559,00 kr.

Serveringsbræt

1
 • Ny
Serveringsbræt
<p>Serveringsbræt fra Lignas</p>

Serveringsbræt fra Lignas

<p>Serveringsbræt fra Lignas</p> Serveringsbræt fra Lignas Serveringsbræt fra Lignas
149,00 kr.

Maul skærebræt

1
 • Ny
Maul skærebræt
<p>Maul spækbræt fra Lignas</p>

Maul spækbræt fra Lignas

<p>Maul spækbræt fra Lignas</p> Maul spækbræt fra Lignas Maul spækbræt fra Lignas
1.899,00 kr.

Gin & Tonic Premium box

1
 • Ny
Gin & Tonic Premium box
<p>Premium box fra Regional Co</p>

Premium box fra Regional Co

<p>Premium box fra Regional Co</p> Premium box fra Regional Co Premium box fra Regional Co
495,00 kr.

Black box drink sæt

1
 • Ny
Black box drink sæt
<p>Black box Special Editions drinkpakke fra Egoista Brand</p>

Black box Special Editions drinkpakke fra Egoista Brand

<p>Black box Special Editions drinkpakke fra Egoista Brand</p> Black box Special Editions drinkpakke fra Egoista Brand Black box Special Editions...
2.095,00 kr.