manufacturer

Bergs Potter

Bergs potter er flotte italiensk fremstillede potter som fremstilles i ler.

Leret har 3 forskellige farver, der er den flotte grå ler samt 2 forskellige røde klassiske lerfarver, en lys og en mørk. Blomster har det generelt god i disse potter i nordisk udtryk, idet blomsters rodnet kan ånde i lerpotter.
Du vil opleve at dine potter over tid får en naturlig patina. Dette giver Bergpotterne et rustikt og flot udtryk. Det er potten/lerets evne som binder vandet til potterne, og giver dem den fine og smukke patina.
Potter fra Bergs Potter kan stå inde og ude. Pga. lertypen og brænding ved høje temperaturer opnår potterne en fantastisk styrke. Underskåle et vandtætte, idet de er behandlet med silicone, som sikre at vandet ikke trænger igennem leret.
De potter fra Bergs Potter, som du vil finde hos Crocca Brugskunst er:
-Københavner
-Emilia
-Simona
-Julie
-Planets
Bergs potter startede i København, med opstart som blomsterforretning. Victor Berg som var grundlægger gik i gang med at importere italienske urtepotter fra Toscana. Det har været et rigtigt familieforetagende, 3. generation har været med i Bergs Potter. Nu ejes virksomheden af Martin Olinger og Frits Kattrup.
Pottefremstilling: Leret graves op i Toscana, hvorefter pottefremstillingen begynder. Nogle potter fremstilles i forme og tilpasse pr. håndkraft, andre drejes på traditionel vis. Tørretiden svinger mellem en dag og en uge. Efter brænding sikres for salt og vand ud trængning. Efter ankomst til Danmark foretages kvalitetskontrol og pakning
Bergs Potter er et bæredygtigt produkt, hvor virksomheden tager ansvar. Medarbejder uanset om det er Italien eller Danmark har gode arbejdsforhold. Leret tilsættes intet, og er i meget fin kvalitet. Transporten er kort, da afstanden mellem Italien og Danmark er rimelig kort.

Der er 8 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-8 af 8 element(er)

Københavner potten - gul

Københavnerpotte-bergs-potter-gul
  • Ny
Københavner potten - gul
Københavner  potten fra...
295,00 kr.

Københavner potten - blå

copy of
  • Ny
Københavner potten - blå
Københavner  potten fra...
295,00 kr.

Emilia Potten

Brugskunst
Emilia Potten
Emilia Potten er høj og...
Fra
113,00 kr.

Cilindro udendørs krukke

Cilindro udendørs krukke
  • Ny
Cilindro udendørs krukke
Cilindro havekrukke fra...
880,00 kr.