manufacturer

Kaja Skytte

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Kaja Skytte og hendes svævende planter giver i nyt pust til vores indendørs blomster. Med inspiration fra det gamle Japan, fremstilles disse smukke svævende planter

Svævende planter fra Kaja Skytte

De svævende planter er sukkulentplanter og kaktus som hænges op, hvor du ønsker det. Selve rodnettet omvikles med jord og kokos tråde. De svævende planter skal vandes ca. hver 14. dag (dette afhænger af hvor varmt der er i rummet) ved at ligge dem i en skål med vand i ca. 10 min, hvorefter du presser let på rod kuglen for at fjerne overskydende vand, og så er de klar til at finder deres plads igen.

Designeren bag vores svævende planter

Kaja Skytte er designeren bag disse svævende planter, og arbejder med forskellige materiale typer og har fokus på de fine detaljer. Udover det nyeste skud på stammen med dekorative svævende planter, har hun også kreeret møbelinstallationer, planteplaneter, puder, mobiler som Galaxy Globe mm. Kaja Skytte har sit virke i København, og har fået sine produkter præsenteret i Bo Bedre m.fl. Se her artikel fra Bo Bedre her

Se vores svævende planter 

Vi tilbyder også disse smukke svævende planter i vores brugskunst butik på Fyn.

Hvis du er til unikt design, og vil have noget der passer sammen med hendes svævende planter, vil et kig på unika keramik fra Pottery Studio bestemt ikke være noget dårligt valg. 

Burg svævende planter i din indretning

Du kan også tilføje disse svævende planter til din nuværende blomstersamling. Kom forbi vores blomsterbutik i Middelfart, eller tjek vores billige blomster her for inspiration.