manufacturer

Living By Heart

Der er 2 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-2 af 2 element(er)

Låg til lysfad

Låg til lysfad - Billig brugskunst, Udelivet, Lanterner, Havetilbehør - Living By Heart
-35%
  • Nedsat pris
Låg til lysfad
Låg til Living By Heart...
70,00 kr.
45,50 kr.

Find de smukkeste udendørs lys fra Living By Heart - Det er lys som skaber glæde og hygge her i den mørke tid - eller i sommermørket på terrassen

Living By Heart står for at fremstille og udvikle produkter, som er lækre og designet gennemtænkt kvalitetsprodukt, og hvor ansvarlighed og rummelighed har en central plads. Living By Heart er registreret som Social økonomisk virksomhed, og derved er det en virksomhed som rummer de svage i samfundet og som producere produkter med fokus på miljø idet meget er produceret af genbrugsmaterialer. 

Der benyttes genbrugs konserves dåser til fremstilling af de skønne udendørs lys. Disse lysdåser er håndlavet. Efter vaske og fjernelse af etiketter, males dåserne i hånden. De overfladebehandles med malingspåførelse og behandlingen afsluttes med pålægning af et tyndt vokslag, så de ikke ruster i regnvejr. Herefter hældes indfarvet parafin i dåserne (dette er forskellige parafinrester som her genanvendes).

Så er du til bæredygtige produkter, vil du helt sikkert nyde at stille fine lys med låg frem, og se dem skabe de hyggeligste stemninger i natten.