category

Unika interiør

Her finder du unika interiør af enhver art. Vi har et bredt udvalg af genstande i unika design, i en bred vifte af stilarter og med skønne detaljer. Hos Crocca får vi jævnligt unika designs hjem, så du løbende kan forny din indretning med nye, flotte genstande. På trods af det enestående design, fås vores designer varer alle til en overkommelig pris. 

Vaser i stentøj og rakubrændte skåle

Vi nyder at holde fast i en rustik og rå stil, som giver et særpræget look, samtidig med at indretningen holdes enkelt og klassisk. Det gøres for eksempel gennem vores unikke vaser og krukker i stentøj samt flotte rakubrændte skåle. Disse skønne genstande kan stå alene eller i kombination med andet design fra hjemmet. Genstandene er tænkt til at pifte op for en ganske enkel indretning gennem flot, detaljeret design. 

Unika skibsplanker til et rustikt look

Hos Crocca er vores speciale at have særprægede designelementer, som du ikke lige finder alle steder. Vi giver dig mulighed for at skabe en særligt autentisk autentisk og personlig indretning i hjemmet med unikke genstande. Her har vi håndplukket særligt skønne elementer, som virkelig kan trylle med indretningen. Med et nøje udvalg af velkendte mærker får du høj designerkvalitet til en god pris.

Der er 20 varer.

Produkter pr. Side:
Sorter efter:
Viser 1-12 af 20 element(er)

Pæon med kobber

Paeon-stilk-ArtByKobber
  Pæon med kobber
  Pæon til en vase fra...
  499,00 kr.

  Grimaud unika trælysestage

  Grimaud unika trælysestage - Produkter, Brugskunst, Lysestager og lanterner, Unika keramik - Chic Antique
   Grimaud unika trælysestage
   Unika Grimaud lysestage...
   135,00 kr.

   Unika huse - Perlemors beige

   Huse-rakubraendt-unika-beige
    Unika huse - Perlemors beige
    Unika keramikhuse i Raku...
    89,00 kr.