Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 DKK
Fri fragt over 500 kr.
Sikker betaling
E-mærket webshop
Dansk brugskunst webshop

Varekategorier

Keramik Vaser

Skab personlighed og sjæl i dit hjem med keramik vaser           

Keramik vaser er med til at give hjemmet sjæl og personlighed. De giver dig nemlig mulighed for både at indrette med blomster og udtrykke dig i et smukt design. Keramik vaser kan bruges i alle hjemmets rum og er nemme at indrette med. Sæt en vase i vinduet, på kommoden eller på bordet, tilføj nogle blomster eller lad vasen pynte i sig selv og oplev, hvordan rummet får et helt nyt liv.

De fleste ønsker et hjem med personlighed og hjemlig stemning. Bliver hjemmet for sterilt eller upersonligt, er det de færreste, der for alvor føler sig godt tilpas her. En god og hyggelig stemning kan du heldigvis ganske nemt skabe i dit hjem og i sådanne tilfælde er især keramik vaser oplagte at implementere i indretningen.

Med keramik vaser rundt om i hjemmet – både når der står friske blomster i, og når vaserne står og pynter uden – ser hjemmet mere beboeligt og dermed også mere hjemligt ud.

Desuden findes der massevis af keramik vaser med et sjovt, anderledes eller spændende design, og disse typer kan i høj grad også være med til at tilføje ekstra kant til indretningen.

Uanset om du er til det mere simple og rolige design, eller om du godt kan lide massevis af farver og spræl, kan du uden tvivl finde et stort udvalg efter din smag her hos Crocca.

Vores sortiment af keramik vaser spænder lige fra de klassiske modeller til de lidt mere spraglede eller personlige.

 

Brug keramik vaser som pyntegenstande

En keramik vase skal ikke blot fungere som en holder i de situationer, hvor du enten får eller selv køber friske blomster. En keramik vase skal også gerne pynte og komplementere blomsterne, så de fremstår endnu smukkere i rummet.

Samtidig må keramik vasen gerne være så dekorativ, at den også kan stå fremme og pynte, selvom der ikke står blomster i den. På den måde bliver det nemlig ikke nødvendigt at gemme den flotte keramik vase være, når den ikke bruges til sit primære formål.

Sådanne vaser har du i høj grad mulighed for at finde i udvalget her hos Crocca, hvor mange af keramik vaserne i sortimentet uden problemer også kan fungere som pyntegenstande i sig selv.

Tag eksempelvis et kig på de flotte og tidløse keramik vaser fra Rillet Moss, der også kan fungere som pynt i bogreolen eller på diverse hylder når der ikke er blomster i dem. Derudover kan mange af keramik vaserne også med fordel kombineres, så de placeres ved siden af hinanden og på den måde udgør en dekoration.

Mange vælger desuden at investere i tørrede blomster eller lignende, som ikke skal skiftes ud lige så ofte som friske blomster. På den måde er der mulighed for hele tiden at have noget dekorativt stående i de flotte vaser i hjemmet, uden det bliver nødvendigt alt for ofte at skulle ud og investere i nye blomster.

Mulighederne med keramik vaserne er i vores sortiment hos Crocca er mange, og det er helt og aldeles op til dig, hvordan du ønsker at inkorporere de smukke keramik vaser i din indretning.

Alt fra det rå til det simple udtryk

Hver har vi vores egen smag – også når det kommer til indretningen af vores hjem. Af den grundt finder du hos Crocca et udvalg, der spænder fra de rå og rustikke keramik vaser til de mere simple og minimalistiske vaser i klart glas, så der er noget for enhver smag at finde her.

Særligt de mere rustikke modeller kan med fordel inkorporeres i en indretning, hvor der allerede gøres brug af rå materialer som sten og træ eller andre naturmaterialer.

Disse kan desuden gøre sig godt i den mere minimalistiske og simple indretning, der godt kunne bruge et mere råt twist som modsætning til det mere pæne look. Er det omvendt det minimalistiske interiør, der vil supplere din indretning på bedste vis, er et kig forbi de klassiske vaser fra Bari en oplagt mulighed.

I udvalget af keramik vaser fra Crocca findes ligeledes modeller i massevis af forskellige farver. Disse kan med fordel bruges, hvis indretningen derhjemme mangler lidt kant eller spræl, eller hvis du generelt er glad for at indrette med farver og mønstre.

Dertil er det oplagt at kombinere en farver vase i eksempelvis gul med smukke gule blomster, hvilket vil skabe en smuk og ens farvesammensætning. Du kan se vores udvalg af smukke blomster lige her.

Omvendt vil en farvet vase med massevis af farverige blomster også kunne skabe ekstra liv i rummet derhjemme, og denne sammensætning er derfor bestemt også en mulighed.

Køb keramik vaser hos Crocca

Hos Crocca kan du få al den hjælp, du har behov for, når du skal ud og investere i nye vaser, der gerne skal supplere din nuværende indretning i hjemmet på bedste vis.

Hvis du er på udkig efter andre produkter til hjemmet end keramik vaser, så kan du også finde lanterner til haven eller andet bolig interiør.

I vores butik er du altid velkommen, og vores medarbejdere står klar til at vejlede sig i forhold til dit køb. Du kan også bestille dine keramik vaser her på vores hjemmesidde, hvor vi altid garanterer hurtig levering, så du får dine smukke vaser hjem i løbet af ganske kort tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, og vi garanterer et hurtigt svar og god service.

manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto