Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 DKK
Fri fragt over 500 kr.
Sikker betaling
E-mærket webshop
Dansk brugskunst webshop

Varekategorier

Skjuler og krukker

Hvordan fremstilles krukker til indendørs brug?

Ler er et modstandsdygtigt og naturligt materiale, som er let at arbejde med. Det giver en vis fleksibilitet at arbejde med, så det bruges til forskellige former for produkter, så som mursten og krukker.

I Toscana i Italien er lerkrukker til indendørs- og udendørs brug et håndværk. Deres jord er rig på ler, så havekeramik har været en del af deres håndværkskultur i mange år. Lertyperne, som findes i Italien, har gjort det muligt at fremstille håndværk af ler i høj kvalitet. 

Når krukkerne er blevet formet, bliver de sat til tørre – dette kan tage op til 1 uge. Herefter bliver de brændt i en ovn, som er omkring 1000°C varm. Den høje temperatur forstærker krukken. Bagefter bliver de dyppet i et materiale, som holder saltvand ude og beskytter krukken. Mange af vores lerkrukker er fremstillet i Italien af den højeste kvalitet af ler. Bergs Potter er italienske lerkrukker, som Crocca forhandler online. 

Krukker kan komme i alverdens former, størrelser og materialer. Det bærer vores udvalg også præg af her hos Crocca. Vi ved, at forskellige indretningsstile kræver specifikke krukker. Når du skal købe din krukke til indendørs brug, er det en god idé at beslutte, hvad du skal bruge den til, og hvor den skal stå, inden du køber. 

Fordele ved at have krukker i hjemmet

Har du købt en ny plante eller fået en smuk blomst i gave? Så er krukker og urtepotteskjulere en smuk og praktisk løsning. 

Indret dit køkken med store stenkrukker, eller brug mindre krukker til køkkenbordet. Her er det oplagt at plante krydderurter, så du har dem ved hånden under madlavningen. I stuen kan en stor plante i hjørnet skabe hygge og dekorere flot. Udover planter, kan du også fylde en krukke med grene, som skaber et mere simpelt look. Du kan også lade krukkerne tale for sig selv, og lade dem være tomme. 

Skal du bruge dem i køkkenet til diverse tørvarer, er formen måske ikke helt så afgørende. Det er størrelsen til gengæld. Men formen kan stadig have betydning, hvis du gerne vil udnytte pladsen mest muligt. Hvis du skal opbevare ting i et skab, vil firkantede krukker udnytte pladsen bedst. 

Når du vælger at indrette med krukker, kan du give din bolig mere kant. Du kan nemlig vælge design, der bryder din indretning, men som komplementerer din indretningsstil. Ved for eksempel at vælge indendørskrukker i et mere rustikt udseende, tilføjer du en charme til rummet. Med en mørk vase i et lyst rum kan du skabe et mere dramatisk look med en skarp kontrast. 

Fyld dine indendørskrukker med planter

Planter renser luften i dit hjem og omdanner CO2 til ilt. De giver også en højere luftfugtighed, som kan være lav om vinteren i Danmark. Flere planter renser også luften for forurenende stoffer. Du kan med fordel sætte dem i en krukke, som komplimenterer planten. Er du i tvivl om, hvilken krukke, der passer til din indendørs stil, er du velkommen til at spørge os til råds. 

Med flotte planter og krukker sætter du kulør i dit hjem, samtidig med at forbedre indeklimaet. En anden måde at bruge indendørs krukker på, er til at skabe overblik. Hvis du har mange små ting, du skal have opbevaret, kan krukker være den ideelle løsning for dig. Du udtrykker din personlige stil, og samtidig får du samlet dine ting, som ellers ville rode.

Foretrækker du friske blomster eller evighedsbuketter til dine krukker? Du kan se vores online sortiment på denne side.  

Køb indendørskrukker hos Crocca

Hos Crocca ved vi, at der er forskellige indretningstyper. Derfor har vi samlet krukker fra et væld af brands i vores online shop. Vi vil sørge for, at du finder den rigtige løsning, som passer til din stil. Gå på opdagelse i udvalget og find inspiration til, hvordan du vil indrette dit hjem. 

Hvis du er på udkig efter andre produkter til hjemmet end krukker til indendørs brug, kan du finde krukker til udendørs brug eller andet bolig interiør.  

Vores udvalg af krukker til indendørs brug sikrer dig, at du kan finde krukker, som passer til dit behov og dine præferencer. Selvom krukker er praktiske, betyder det ikke, at de behøver at være kedelige.

Hvis du er i tvivl, eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf eller mail. 

manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto