Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 DKK
Fri fragt over 500 kr.
Sikker betaling
E-mærket webshop
Dansk brugskunst webshop

Varekategorier

Havekrukker

Krukker udendørs – personlig indretning af din have

En krukke kan være med til at sætte et unikt præg på dit udendørsareal. Først og fremmest er den praktisk. Krukken skal være hjem for dine skønne planter og blomster, som skal have de absolut bedste forudsætninger for at vokse sig store og stærke. Dernæst pynter krukken, hvor du kan skabe et miljø ved at sammensætte forskellig brugskunst.

Når et hjem er indrettet med planter, skaber det liv og hygge både inde og ude. Blomster og planter bidrager til en dynamisk indretning, og derudover er de med til at skabe et sundt og godt klima. 

Der er flere fordele ved at investere i planter af forskellig art, som kan være med til at gøre dit udendørs areal endnu skønnere. Men planterne skal bruge krukker til at vokse i. Det er her, du kan udtrykke din personlige stil og skabe det hjem, der passer til dig og din familie.

Hos Crocca kan du finde et stort sortiment af krukker til udendørs brug, og vi har noget til enhver smag. Udover krukker, forhandler vi også keramikvaser og andet home decor.

Vores sortiment af krukker i kategorien: krukker udendørs, indeholder alt lige fra enkle og elegante krukker til særprægede og unikke krukker. Uanset om du foretrækker det sprælske og underfundige, eller det mere stilrene og tidløse design, kan vi finde en udendørs krukke til dig.

 


Du kan skabe dit eget udtryk ved at kombinere forskellige krukker. Derved kan du gøre dit udendørsareal til noget ganske særligt. Omvendt kan du ligeledes investere i flere ens krukker udendørs – eventuelt i forskellige størrelser – for at bevare en rød tråd i indretningen.
 

Krukker til udendørs brug fra velkendte mærker

Det er mange mærker, som kommer med deres tolkning af dekorative og praktiske krukker til udendørsbrug. Fælles for de fleste er, at de på én gang giver planterne gode levevilkår, samtidig med at bidrage til en smuk indretning.

Blandt nogle af de brands, som kreerer flotte krukker til udendørsbrug, er Bergs Potter, men vi forhandler også andre mærker. Tag et kig på udvalget, og find den krukke, der giver bedst mening for dig.

Krukker til udendørs brug bliver typisk placeret på en terrasse eller en altan, hvor der er meget sollys. De kan også placeres andre steder rundt omkring i haven, på terrassen eller altanen. Mange potteplanter kan tåle at stå i enhver form for krukke og er blot afhængig af, at den får den rette mænge lys og vand.

 

For eksempel kan du dedikere et mindre bord til planter og lave en lille urskov af grønne herligheder på dette bord. Ligeledes kan du overveje at investere i en piedestal, hvorved planterne kan få al den opmærksomhed, de fortjener.

 

Der er mange muligheder, så slip blot fantasien løs, og eksperimentér med planter i krukker omkring i haven. Har du at gøre med en krukke i stor størrelse, kan du lade dem stå direkte på jorden for at skabe et rustikt udtryk. Har du plads til det, tager flere store krukker, som bliver samlet i et hjørne, sig utroligt godt ud. 

Bestil udendørskrukker online hos Crocca

Hos Crocca kan du finde krukker til udendørs brug fra et væld af forskellige brands. De kommer i forskellige størrelser, udformninger og farver, så hvad end du er på udkig efter, kan du finde en krukke i vores sortiment, som er helt perfekt til dig.

Søger du enkelt og elegant design, kan du overveje en krukke i sort, hvid eller grå. Sådan en krukke udendørs passer perfekt, hvis du er begejstret for den minimalistiske indretningsstil.

Tør du driste dig ud i noget lidt vildere, kan du finde krukker til udendørs brug i andre farver og mønstre. Samtidig er der modeller til mange typer blomster og planter.

Om du søger en krukke i stor størrelse, eller en mindre model er tilstrækkeligt, kan du finde en krukke i vores sortiment, som er helt perfekt. Om du har at gøre med en lille, fin plante, eller det er en større sag, der har brug for et nyt hjem, er Crocca det rigtige sted.

Stort udvalg af krukker til udendørs brug hos Crocca

Hos Crocca har vi samlet en masse krukker fra et væld af brands. Vi vil sørge for, at du finder den helt rigtige løsning.

Det betyder, at du kan finde de udendørskrukker, som passer i størrelse, form og design. Vores sortiment byder nemlig på en masse eminente løsninger. Gå på opdagelse i udvalget og find inspiration til, hvad der vil passe bedst til din indretning, eller hvad der vil være den mest praktiske løsning for dig.

Hvis du er på udkig efter andre produkter til haven, kan du finde lanterner til haven eller have pynt online.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller på mail, og vi garanterer et hurtigt svar og god service.

manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto