product

Motoroil og Chainoil Whisky - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Knaplund Destilleri
  • Motoroil og Chainoil Whisky - Vin og spiritus, firmagaver og julegaver til ansatte - Knaplund Destilleri

  Motoroil og Chainoil Whisky

  Whisky i tin-dunk fra Knaplund Destilleri

  249,00 kr.
  Inkl. moms Leveringstid 1-3 hverdage
  Type
  Antal

  Whisky'en med navnet Roadhouse Moonshine. Produkterne er lavet uden regler, idet regler ikke er Knaplunds force. De producere med hjertet, og udfra de gode smage.

  Whisky i tin-dåse er perfekt til gave til ansatte, kunder eller element i gavekurv. Det er muligt at sammensætte firmajulegaver og firmagaver som du ønsker, og gaveløsninger med Knaplund produkter pakkes i en flot og rustik gavepose. 

  Moonshine er en ulagret whisky i en spændende indpakning - idet emballagen er en anderledes og spændende tin-dunk med associationer til olie beholdere på værkstederne. Moonshine er lagret på white oak.

  Mange kender historien om illegal fremstilling af alkohol - der blev gjort alt for at skjule de illegale destillerier, og ofte lå de langt inde i de amerikanske skove. Navnet Moonshine stammer fra tidligere tiders ulovlige fremstilling af alkohol - mørke og måneskin.

  Moonshine findes i 2 udgaver. Begge lavet på majs og hvede og lagret på white oak.

  • Mooshine Motorolie - 40%, som kan drikkes rent, eller mix den med gingerbeer eller gingerale. 
  • Moonshine Chainoil - 25%, med smag af lakrids, som du kan drikke som shot af små glas. Dette er til dig som elsker lakrids, og en knap så stærk drink.

  Indhold - 500 ml 

  Specifikke referencer

  ean13
  1233530304518