index

1

Anbefalede
Kategorier

Stort udvalg af brugskunst hos Crocca.dk

Åbningstider i forretningen:

Almindelig åbningstid:

  • Fredag fra 16.00 til 18.00
  • Lørdag fra 10,00 til 13.00
  • Efter aftale - kontakt via SMS på 4227 6703.

Blomster/buketter/brugskunst på 200 kr. eller derover leveres GRATIS ud i Strib. Hvis det skal leveres til Middelfart koster det kun 50 kr. i leveringsgebyr.

I både vores webshop og vores fysiske butik findes et bredt udvalg af smuk brugskunst, blomsterbuketter, firmagaver, smykker og meget mere.

Bestil gerne dine buketter på 42276703 eller i webshoppen - Bestil her. Telefonen er åbent efter 17.00 på hverdag. Benyt derfor gerne SMS på andre tidspunkter

I vores sortiment har vi fokus på unikke designs, især ligger vores prioritet på mindre kendt brands, således at vores sortiment adskiller sig fra konkurrenternes.

En af vores kernekompetencer er kundeservice og vi gør alt for, at servicen er helt i top, når du handler hos Crocca. Dette gælder både når du handler i vores fysiske butik, men også når du handler via vores webshop.

Vi har også et væld af vin, spiritus, chokolade og lignende som du kan bruge til firmagaver eller julegaver til ansatte.

Vi håber, at i vil kigge forbi.

SE VORES BRUGSKUNST HER >

Hvad vores kunder mener om Crocca

Inspiration til blomsterdekorationer

Her på webshoppen kan du gå på opdagelse i vores brede udvalg af billig brugskunst, der er nøje udvalgt til vores kundegruppe. Hvis du i stedet er på udkig efter billige blomster, kan du besøge vores blomsterbutik Middelfart eller få inspiration lige her. God fornøjelse

SE VORES UDVALG AF BLOMSTER HER >

Blomstergalleri

Blomsterbuketter og dekorationer Her på siden finder du en oversigt over vores udvalg af smukke og billige blomster SE MERE >

Brugskunst på Fyn

Vi holder altid øje med nye tendenser indenfor boligindretning og brugskunst. Derudover tror vi på det tidløse og unikke design, som er med til at gøre dit hjem helt dit eget. Vores sortiment af brugskunst skiftes derfor løbende på vores webshop og i vores butik på Fyn. Vores udvalg af brugskunst er nøje udvalgt efter kvalitet og mærke. Om muligt, undgår vi masseproducerede produkter – fordi vi tror på, at det unikke stykke brugskunst er med til at skabe de unikke hjem.

Brugskunst fra kendte mærker

Vi forhandler brugskunst fra forskellige danske og udenlandske brands, såsom: B-green By Callapor, Birch Nielsen, Brink Nordic, Pottery Studio, Lübech Living, m.fl. Fællesnævneren for dem alle er, at mærkerne er knap så kendte, og de producerer brugskunst i høj kvalitet og unikke designs. Vi forhandler altid vores brugskunst til fornuftige priser, uanset om du handler online eller i vores butik på Fyn.

I vores brugskunst butik på Fyn har vi et mindre udvalg af bestsellerne fra webshoppen. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at se bestemte produkter inden køb. Husk, at du også kan læse mere om vores blomsterbutik i Middelfart, hvis du er på udkig efter billige blomster til dine skønne krukker, eller bare generelle dekorationer til haven.