Fri fragt ved køb over 500,-
21 dages fuld returret
Billig fragt fra kr. 60
Sikker webshop – E-mærket
Kundeservice: crocca@email.dk
Modtag tilbud og nyheder fra Crocca – altid penge at spare

Find os på facebook
Instagram
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:4227 6703

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Accessories

Der er 1 vare.

Accessories

Her på siden finder du en oversigt over vores udvalg af flotte og trendy accessories. Accessories findes i uendeligt mange afskygninger og kvaliteter, og derfor udvælger vi nøje, hvilke produkter vi tilføjer til vores sortiment.

Accessories er alle former for tilbehør og pynt, som du kan bruge til at komplettere dit tøj. Mange accessories har ofte både praktiske og dekorative funktioner. Et smukt tørklæde kan fx både beskytte mod træk og kulde og samtidig være flot at se på.

Dine accessories kan også fremhæve en bestemt stil, understrege et bestemt udtryk eller tilføre dit outfit sødme eller kant. Med nogle få accessories kan du forvandle dit arbejdstøj til festtøj, bryde en intens farvekombination og give en kedelig bluse masser af personlighed.

 Hvis du farvekoordinerer din påklædning med en eller flere af dine accessories, kan du også skabe sammenhæng i dit look, og forskellige accessories kan give det samme sæt tøj mange forskellige udtryk.

 Accessories er uundværlige, og man kan aldrig få for mange af dem. Derfor tilføjer vi løbende nye varer til vores sortiment. Du kan med fordel også tage et kig på vores brede udvalg af dame- og herresmykker i tidsløse og smukke design her på vores hjemmeside.