Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 kr.

Varekategorier

Dufte til hjemmet

Dufte i hjemmet

Her i webshoppen er der et lille udvalg af fine dufte og smukke flakoner.

Vi har fundet nogle unikke leverandører, som har dejlige dufte og smuk emballage i keramik og glas, så det er en fryd af have dem stående fremme.

En svag fin duft af duftolier i gang, badeværelse, stue eller soveværelser. Her er duftpinde fantastiske i en kombination af den fine emballage. Hvis du ønsker en svag duft sætter du kun et par pinde i flakonen og ønsker du en kraftig duft sætter der flere pinde i. Antallet af pinde regulerer hvor let/kraftig duft du ønsker dig.

Hvis det er første gang du skal bruge duftpinde, er det en god ide at prøve med et par pinde, og så se, om du syntes det er passende duftmængde, eller om du ønsker en kraftigere duft. Skal du have kortvarig kraftig duft, vender du pindene.

Vil du gerne kombinere duft og lys, har vi også fine duftlys med lang brændetid. Det er duftlys i naturlige materialer med en fin diskret duft.
Ved at benytte forskelligt brugskunst kan du lave en flot opstilling med vores duftolier på f.eks. en kommende eller lign. Her på hjemmesiden kan du se vores store udvalg af brugskunst. 

Vi har et lille blogindlæg omkring dufte til hjemmet, som du måske har lyst til at læse og finde inspiration i.

Indkøbskurv
manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto