Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Firmagaver og julegaver til ansatte

Firmajulegaver – hvorfor giver vi julegaver til ansatte?

Glæd og værdsæt dine ansatte med dejlige firmagaver. Det har ikke altid været sådan, se historien her.

Siden middelalderen har børn fået gaver af deres forældre til jul. Dengang bestod det af bagværk eller frugt. Det var ikke gaver, som vi ser det i dag, og de var ikke pakket ind.  At give hinanden indpakkede julegaver stammer fra 1800-tallet. Omkring 1900-tallet begyndte vi på at lægge gaverne under juletræet. 

I dag har mange butikker deres største omsætning i december måned. Mange legetøjsbutikker tjener omkring halvdelen af deres årlige omsætning på julegaver. Mange firmaer vælger at give julegaver til deres ansatte. Ofte består de af kurve med lækkerier, vin, spiritus og brugskunst til hjemmet.

Derfor fortjener dine ansatte en julegave

De kæmper for dig hver dag, de skaffer din virksomhed resultater, og deres tilstedeværelse udgør ånden i din forretning. Beløn dit personale med fantastiske firmajulegaver. Selvom der stadig er længe til julen, er det ikke for tidligt at begynde at tænke på julegaver til dine ansatte. Det behøver ikke at være svært at give dine ansatte den perfekte firmajulegave. En unik julegave til dine ansatte har en stolt historie bag sig, og har til formål at gøre et godt indtryk hos modtageren. 

I de seneste år, er det blevet populært at give en særpræget julegave til sine ansatte, der oser af eksklusivitet, og giver et ganske særligt indtryk. Det gør, at man som arbejdsgiver udskiller sig fra mængden. Når du sender julegaver til ansatte, er det vigtigt at overveje din firmaidentitet, og vælge en gave, som passer til det indtryk af virksomheden, du ønsker at give modtageren.

Find dine julegaver til ansatte hos Crocca

Når du tildeler os ansvaret for at give dine ansatte en god oplevelse med firmajulegaver fra os, tager vi det seriøst. Vi lægger en stor ære i, at dine ansatte modtager deres gave i en flot indpakning. Derudover vil gaven også være i en stand, hvor end ikke de mindste skrammer får lov at sætte en finger på helhedsindtrykket.

Du er velkommen til at gå på opdagelse i shoppen efter en personlig julegave til dine ansatte. Vi har blandt andet et stort udvalg af stilrene vaser, stolte buketter og et solidt udvalg af spiritus. Er du mere til brugskunst, er Kaja Skyttes svævende planter en god julegave til ansatte, der virkelig går op i deres indretning.

Dine gaver afspejler dit engagement i dine ansatte. Giv dem noget, som viser, at du kender dem og deres interesser. Hos Crocca kan du finde julegaver, som falder i deres smag. Gå på opdagelse i vores univers af brugskunst, og lad dig blive inspireret af vores eksklusive udvalg.

En god julegave afspejler dine ansattes behov og den skal helst tilfredsstille alle. Vi har et bredt sortiment alt efter dit budget til firmajulegaver. Vi har alt fra vin og gin til flotte skærebrætter og lækre chokolader. 

Hvis du hellere vil give dine ansatte brugskunst i julegave, har Crocca unika keramik som gør at julegaven bliver helt speciel. 

Plej dine forretningsforbindelser med julegaver

Med julegaver til ansatte spreder du en positiv stemning inden for virksomhedens vægge i december. Men det er også vigtigt at pleje sit forhold til trofaste kunder og vækstskabende partnere. Med en af vores unikke julegaver til dine ansatte eller forretningsforbindelser, sikrer du at bringe glæde hos modtageren. 

Samtidig har firmagaven en god effekt i forhold til at blive husket af potentielle kunder og partnere. Det er en effektiv marketingsstrategi, som skaber synlighed. Derudover kan det påbegynde et solidt samarbejde, eller bevare den gode relation til tilfredse kunder. 

Brug en firmagave til at vise, at du værdsætter trofaste partnere og kunder af virksomheden. Ved at give dem en firmajulegave, siger du tak for samarbejdet hidtil, og ønsker alt godt for det fremtidige samarbejde. 

Køb julegaver til ansatte i god tid

Julegaver til dine ansatte bør aldrig komme som en overraskelse, og det kan medføre en panikløsning. En velovervejet julegave til dine ansatte skaber begejstring, hvilket giver mere arbejdsglæde og loyale ansatte. Derfor er der mange grunde til at give julegaver til dine ansatte, som er valgt med omhu. 

Du kan besøge os og se et mindre udvalg i vores butik med brugskunst på Fyn, hvor vi med glæde vil prøve at finde frem til de bedste julegaver til dine ansatte.

Hvis du er i tvivl, hjælper vi dig gerne med at finde den rette julegave til dine ansatte. Du kan kontakte os på mail, eller telefon. Hvis du har andre ønsker til gavesammensætningen, vil vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig. 

Gode julegaver til ansatte har en længere leveringstid

Vores julegaver til ansatte og unikke firmagaver har desværre en længere leveringstid. De skiller sig ud fra det sædvanlige. Derfor kan vi ikke være lagerførende på denne kategori. Leveringstiden på små ordrer er ca. 2 uger, og store ordrer op til 5 uger.

Vi ønsker at tilbyde dine ansatte noget unikt. Vi er altid åbne for nye ønsker, og vi vil gøre alt for at tilfredsstille vores kunder. Hvis du får inspiration fra andre steder, er du velkommen til at høre os ad.

Vi er overbeviste om, at julegaver til ansatte vil skabe glæde og taknemmelighed. 
Vi har samlet 5 tips til valg af den rigtig firmagave her

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto

Er du over 18 år?​

For at tilgå alkoholprodukter beder vi dig bekræfte,
at du er minimum 18 år gammel.