Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Bryllupsbinderi

Binderi til bryllup

Bryllups blomster og bryllups binderi viser jer hvad vi har lavet af forskellige slags brudebuketter, brystbuketter og armpynt. Se også vores bud på festdekorationer til din fest.

Brug dette som inspiration til dit eget bryllup. Når vi taler om bryllups binderi vil vi meget gerne have personlig kontakt med dig, så vi kan snakke temaer, stil og blomster.

Et bryllup er en af de største dage og en af de største fester i dit liv. Derfor skal alt være perfekt.

Det allerførste der skal besluttes er, skal det være et stort bryllup i kirken eller et mindre bryllup på rådhuset? Herefter skal i finde datoen. Og der skal reserveres lokale enten på restaurant, forsamlingshus eller hotel. Og så skal I igang med gæsteliste og indbydelser.

Skal I selv stå for hele arrangementet skal i finde ud af om i selv vil stå for blomsterne til bordene, eller om i vil bestille festdekorationer hos jeres lokale blomsterhandler. Og brudebuketten skal selvfølgelig også på plads. Før i tiden var det den kommende brudgom som bestilte den, men idag oplever jeg at både kommende brud og brudgom kommer forbi og tager en snak med mig, om stil, farver og blomster. 

Der skal selvfølgelig være mulighed for at du selv vil lave alle borddekorationerne og måske er din mor eller svigermor god til at binde blomster, og vil selv klare det hele. Hvis du mangle billige fade til borddekorationerne, så har vi set god bud i vores binderi kategori.

Skal I giftes, vil det glæde mig at hjælpe jer med at få skabt det rette blomster tema til jeres store dag.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto