Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Lysestager

Hygge med home decor

I Danmark går vi op i boligindretning – måske fordi vi tilbringer meget tid i vores hjem. I de kolde måneder bruger vi meget tid indendørs. Derfor er vi kendt for vores hyggelige boligindretning i hele verden. Vi er sådan set verdensmestre i at hygge. Home decor er et af de vigtigste elementer, når det kommer til at skabe hygge. Faktisk blev ordet ’hygge’ godkendt som en del af det engelske sprog i 2017, så det er blevet et internationalt ord.

Hvad er hygge egentlig? Det, vi betragter som hygge, er meget individuelt. Men de fleste af os vil nok forbinde det med tæpper, stearinlys og socialt samvær, som skaber en god følelse. Når vi hygger, indtager vi ofte mad og drikke sammen, men det kræver ikke meget at skabe en hyggelig stemning. Home decor, som et par lysestager, kan gøre en stor forskel.

Optimér dine rum med dekorative lysestager

’Dekorativt’ betyder ikke ’ubrugeligt’. Meget home decor har også en funktion, som for eksempel lysestager. De skaber en hyggelig stemning, samtidig med at lyse rummet op. Lysestager kommer i flere materialer og stilarter, så du kan sammensætte home decor til din personlige stil.

Du kan for eksempel bruge lysestager til at lyse en mørk aften op, eller pynte på bordet til en middag. Dit valg er lysestager afhænger af, hvor de skal stå i dit hjem. På spisebordet er en større lysestage perfekt, hvor små lysestager er bedre til mindre steder og hylder.

Stearinlys som home decor

Fordi der findes forskellige lysestager, findes der også stearinlys som passer til de enkelte. Det er oftest kronelys, bloklys og fyrfadslys, som er de mest populære typer stearinlys.

Har du en kærlighed for kronelys, skal du købe lysestager dertil. Denne form for lysestage er den mest elegante, hvor det smalle kronelys sætter sit præg på lysestagen. Vælg en lysestage med plads til et enkelt kronelys, og hav mulighed for at sammensætte forskellige lysestager til din home decor. Med kronelys til flere stearinlys, skaber du et meget elegant udtryk. Disse lysestager er generelt større, så de vil passe godt på middagsbordet.

Hvis du er mere til bloklys, vil det være nødvendigt at købe lysestager til bloklys. Denne type lysestage vil være mere ’chunky’, fordi bloklys er større. Det er især materialer som glas, guld og sølv, der er populære i denne stil. De skaber nemlig en perfekt balance mellem det rustikke bloklys og det elegante udtryk.

Fyrfadslyset er et populært stearinlys, fordi det kan anvendes de fleste steder. Derfor kan du få dem i et væld af stilarter. De giver dig mulighed for at tilpasse lysestagen til din home decor stil.

Køb lysestager og fyrfadsstager hos Crocca.dk

Når du indretter dig i dit hjem, viser du andre, hvem du er, og hvordan du lever. Nogen vil foretrække et klassisk look med nips, hvorimod andre er til et minimalistisk udtryk. Med home decor kan du nemt udtrykke din personlige stil.

Hos Crocca er vi specialister i brugskunst til hjemmet og home decor. Keramikvaser vil være mere dekorative, hvis du sætter en frisk buket blomster i. Lanterner til haven vil nyde godt af et stearinlys eller de flotte naturtro bloklys til udendørs brug. Alt dette har en positiv effekt på dit helbred, samtidig med at pynte i hjemmet.

Leder du efter inspiration til din home decor, er du kommet til det rette sted. Vi er klar til at hjælpe dig, både online og i vores butik i Middelfart.

Indkøbskurv
manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto