Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 kr.

Varekategorier

Vandglas og drikkeglas

Vandglas & drikkeglas til alt hvad du drikker i høje glas.

Nyd at drikke vand af de smukke drikkeglas som vi har i vores sortiment. Vi har smukke mundblæste glas fra Anna Von Lipa og mere rustikke glas fra ByRoom.

Drikkeglas af enhver slags, kan man aldrig få nok af. For når der dækkes bord, skal stilen måske være med flotte stilige glas eller måske som den type og design af drikkeglas som vi fører hos os? Det kan både være udfra hvilke gæster der er inviteret og til hvilke humør du er i.

Der er heller ingen som siger, at de smukke mundblæste krystalglas med ice struktur ikke er ideelt til hverdagens vandglas. Det gør dagligdagen lidt festligere. Husk at skabe lidt ekstra med et par isterninger og en citronskive i vandet.

Vi har kun drikkeglas i flotte farver, med farvede dekorationer og flotte prægninger i glasset. Alt sammen er med til at give glassene er helt specielt udtryk og design.

Du kan med vores drikkeglas dække det smukkeste bord, hvor dug, tallerkener, fade, vandkander, vaser og glas går op i en højere enhed, og skabe en skøn samlet udtryk. Når du dækker med farver, bringer du glæde i det visuelle bord. Skal du gøre lidt ekstra ud af dit bord kan du tilføje smukke krystal lysestager med flotte kvalitets laklys. Og er du ikke til levende lys kan du tilføje smukke naturtro LED laklys med batteri.

Vores vand- og drikkeglas kan bruges til alt lige fra vand, drinks, øl, sodavand og til kaffe.

Indkøbskurv
manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto