Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Glas vaser

Glasvaser til dine skønne blomster

Her hos Crocca brugskunst føres et stort udvalg af smukke blomster vaser i glas. Glasvaser er smukke til dine friske blomster. Men passer også fint til smukke forårsgrene f.eks. magnolia og krogede æblegrene. Et andet godt bud er til de tørrede evighedsblomster som der nu findes et kæmpe udvalg af.

Blomster fra naturen i smuk glasvase

Gå en tur i naturen eller i haven og klip blomster og grene til din fine glasvase. Ønsker du selv at tørre dine blomster og græsser så er august en god måned.  Gå en tur og find græs, korn og blomster. Når du har klippet dem, afrenser du stilkene og hænger dem til tørre i små bundter et sted hvor der er tørt og vel-ventileret. Orker du ikke dette så fyld din smukke vase i glas med evighedsblomster fra Mots More

Vores udvalg af glas vaser hos crocca.dk består af fine farvede vaser, glasvaser i klart glas, cylinderglas, flaskevaser, store gulv vaser,  prinsessevaser til bord og gren til en dejlig fest, unika waterdrop, pyntevaser i messing og glas, farverige bobbel vaser på fod og skønne unika twirl vaser.

De mindre glas vaser kan stå på bord, reol, vindueskarme mm. Her du et mørkt hjørne er det smukt med en farverig, sprælsk vase fyldt med flotte papirsblomster eller en skøn vintage buket som matcher din indretning. De store gulvvaser i glas kan fyldes med en flot plante. Alternativt en stor buket blomster fra haven, eller flotte grene. Find et godt sted på gulvet til din smukke glas gulv vase.

Måske du vil hente inspiration i min blomsterblog, hvor jeg fortæller om at en solsikke kan ændre udseende og hvordan du kan dekorere smukke cylindervaser til fester.. Måske du har forelsket dig i de smukke prinsesse glasvaser fra Brich Nielsen, de er så smukke og anvendelige, både i hverdag og når der skal skabes de smukkeste festlige rammer.  

Vær obs på at er der ståltråd i buketten, og tråden rører glasindersiden, vil der blive afsat rustmærker. Dette vil kunne fjernes med rustfjerner.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto