Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Crocca brugskunst & blomster

v/Christa Marianne H Steenholdt

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.: 18440148

Adresse: Øster Alle 49, 5500 Middelfart

E-mailadresse via kontakt formular

Telefonnummer: 4227 6703, efter kl. 17.00. Inden da, læg venligst en besked på min telefonsvarer, så ringer jeg hurtigst mulig tilbage eller send en SMS på 4227 6703.

I tilfælde af skade på produkt ved modtagelse:

Det er meget vigtigt at du gør følgende: 

 • Reklamer inden 24 timer fra afhentning / modtagelse af pakke

Inden 5 dage efter afhentning, bedes du sende følgende til os:

 • Billede af kasse med påklæbet pakkelabel (pakkenr. skal være synlig). 
 • Billeder af alle udvendige sider på kassen
 • Billeder af hvordan de enkelte emner / det enkelt emne er emballeret
 • Billeder af den/de defekte varer
 • Emballage og defekte varer må ikke smides væk før efter en uge efter reklamation (så er sagen behandlet ved transportør)

Betaling

Ved betaling med betalingskort accepteres Dankort, Mastercard, Mobilpay og Visa. Beløbet hæves, når varerne afsendes. Kortbetalingen tillægges ikke gebyr.

Reservation af beløb – Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

(Visa og Mastercard)

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art, det vil sige at Crocca Brugskunst på intet tidspunkt, som foreskrevet af PBS, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Refusion:

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Crocca har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Returnering vil ske via vores betalingssystem. 

Gavekort og gavebeviser refunderes ikke.

Priser:

Alle priser er inkl. 25 % moms.

Er en pris urealistisk lave = 0 kr. betragtes det som en fejl, og ordre kan ikke godkendes. Er dette tilfældet beklager jeg fejlen, og vil hurtigst mulig rette op på den. Jeg vil naturligvis også give kunden besked omkring fejlen, og derefter annullere ordren.

Levering

Vi tilstræber os på at ekspedere din ordre hurtigst muligt. Normalt afsendelse 1-4 hverdage efter modtagelse af ordren. I forbindelse med udsalg og højtider, eller hvis varen er udsolgt, kan ekspeditionstiden være længere, men du vil altid få en tilbagemelding indenfor 24 timer.

Ønsker du at modtage din ordre på en given dato, bedes du skrive dette i bestillingsfeltet ved ordreafgivelse, og vi vil prøve at imødekomme dit ønske.

Du vil modtage en e-mail, når varerne afsendes herfra. Varer bestilt i web-butikken sendes med GLS eller Post Nord. Du kan også vælge at afhente dine bestilte varer på vores adresse. Hvis varen afhentes, aftales afhentningstidspunkt pr. telefon eller pr. e-mail. Ved afhentning af varer, medbringes ordrebekræftelsen, som du har fået tilsendt pr. e-mail.

Ved varekøb under 500,00 kr, vil der blive opkrævet følgende forsendelsesgebyrer:

 • 60,00 kr. (GLS)
 • 75,00 kr. (Post Nord)

Total varekøb over 500,00 sendes fragtfrit til dig eller til anden modtager hvis du vælger GLS uden omdeling.

Ønsker du varerne leveret direkte til din dør med GLS eller Post Nord, kommer der ekstra omkostning på uanset ordre størrelse, på kr. 30,-.

Da der opleves en stigendende handel indenfor webshop handel, kan de forskellige pakkeshops have en udfordring i, at kunne tage imod de mange pakker f.eks. på Black Friday og julehandel. Udfordringen er, at der ikke altid er plads til din pakke i den pågældende pakkeshop. Sker det, vil pakkeshoppen sende den videre til nærmeste pakkeshop, med ledig plads. For at undgå dette i de travle perioder, kan du vælge hjemmelevering. Er du ikke hjemme i hverdagen, kan du få en fuldmagt ved GLS (du aftaler med GLS hvor pakker må stilles).

Levering i Danmark: Vi levere overalt i Danmark

Levering til udlandet (incl. Grønland): Vi levere til udlandet og Grønland efter nærmere aftale. Her opkræves ekstraordinært forsendelsesgebyr og INTET sendes fragtfrit.  Bestilling foregår via mail, og når du har accepteret køb og speciel fragtrate samt overført beløbet via vores Paypal konto, vil varerne blive afsendt.

Udendørs krukker forsendes ikke – det vil klart fremgå af varetekst, hvis varen ikke sendes. Her vil der være mulighed for afhentning på adressen.

Leveringstiden for varen – Vi levere dine varer indenfor 1-4 hverdage.

Opfyldelse: Hvis du har modtaget et værdibevis / gavekort, så vær opmærksom på at der vil være en værdi kode på dit bevis, som du indtaster under rabatkoden. Du skal også være opmærksom på at der kan være en udløbsdato, som så vil fremgå af dit værdibevis.

Bestillingsvarer/restordre

Varer som forudbestilles (dette står tydeligt ved varen). Forudbestiller du en varer, og hvis du samtidig bestiller andre varer, da vil din ordre blive sendt samlet, når det forudbestilte kommer hjem. Der foretages ingen træk af betaling, før varer er afsendt.

Fortrydelse

Hvis du fortryder dit køb, skal du informere crocca.dk om, at du har fortrudt købet. Meddelelsen skal gives ved at maile os på via kontaktformular, eller svarer via den modtagne ordre bekræftelse. Du må gerne inden da ringe på telefonnr. 4227 6703, men fortrydelse af køb skal altid ske skriftligt. Du kan også benytte standard-fortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Dette skal ske senest 21 dage fra modtagelsen af varen, eller får det sidste parti i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vær opmærksom på at specielt skrøbelige varer som glas og keramik skal emballeres ekstra godt. Returnere du en blanding af tunge varer sammen med skrøbelige varer, skal her også ekstra emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Varer som er hjemskaffet specielt til kunde

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returner varer til følgende adresse:

Crocca Brugskunst
Øster Alle 49
5500 Middelfart

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varer, afholdes af dig som køber. Sammen med den returnerede varer bedes du venligst vedlægge kopi af kvittering for køb. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Afhenter du ikke din pakke, og den returneres til os, modregnes fragten, inden beløb for varer returneres til dig.

Vi vil altid følge de gældende regler for nethandel.

Modtager du en varer med fejl og mangler (ikke fragtskader, disse skal du reklamere over inden 24 timer), bedes du indenfor 48 timer tage kontakt til mig (se reklamationer).

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på crocca.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.  Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Crocca Brugskunst
Øster Alle 49
5500 Middelfart

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Du bedes sende mig en mail (se ordrebekræftelse) eller kontaktformular på  vedrørende reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende

Varer skadet under transport

Du bedes lige så snart du modtager din pakke, åbne den og kontrollere at den ikke er skadet under transport. Du skal senest 24 timer efter afhentning af pakke reklamere til Crocca Brugskunst.

Når du reklamere skal der sendes følgende pr mail (se din ordrebekræftelse) eller via kontaktformular:

 • Billede af kasse med påklæbet pakkelabel (pakkenr. skal være synlig). Kasses sider skal være synlig
 • Billeder af hvordan de enkelte emner er emballeret og hvordan øvrig emballage ligger i kasse
 • Billede af den/de defekte varer
 • Emballage og defekte varer må ikke smides væk før efter en uge efter reklamation (så er sagen behandlet ved transportør)

Ved gavekøb,

bedes du også kontrollere indholdet ved modtagelse, da der ikke erstattes varer som er defekte ved senere reklamation.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, er det de samme oplysninger vi har behov for. Du vil altid kunne afmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Crocca Brugskunst v/Christa Marianne H Steenholdt og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på crocca.dk er: Webshopejer, Christa Steenholdt.

Alle informationer der afgives på vores webshop bliver på INTET tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for andre. Alle informationer er kun tilgængelige for Crocca.

Som registreret hos Crocca Brugskunst v/Christa Marianne H Steenholdt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til via Crocca.dk kontaktformular

Vi registrerer ikke IP adressen, og der lægges kun en cookie på din maskine med dine egne oplysninger i tilfælde af, at du har valgt at butikken skal “genkende” dig næste gang du kommer på besøg.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Christa Steenholdt (indehaver af Crocca.dk) på mail via kontaktformular. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Siden er opdateret 05.05.2021

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
www.crocca.dk
Øster Alle 49
5500 Middelfart
E-mail: info@crocca.dk

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
www.crocca.dk
Øster Alle 49
5500 Middelfart
E-mail: info@crocca.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

  

 

________________________________________________________________________________________________________

  

 

Bestilt den: ______________________________          Modtaget den:  _______________________________

  

 

Forbrugerens navn:

____________________________________________________________________________________

  

 

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________________________________

  

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________________________________________

  

 

Dato:  __________________________

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto