Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Krystallysestage & glaslysestage

Krystallysestager og glaslysestager er fine og spændende lysestager, som er med til at give borddækningen og indretningen noget særligt.

Lysestager i krystal og glas er et must for at skabe hyggelig stemning, specielt i alle de mørke måneder. Vi fører et stort og bred udvalg af krystallysestager og glaslysestager.

Borddækning med lysestager

Et bord dækket med mange lysestager og lys sætter en dejlig stemning. Den kan være hyggelig, stemningsfuld eller romantisk. Kombiner gerne med smukke glas i mundblæst krystal.

Er du til farverige lysestager kan du vælge mellem vores store udvalg i glas og krystal, hvorimod er du til de helt enkle uden farve finder du de smukkeste lysestager i klar krystal.

Der er mange muligheder for at mixe og matche dine lysestager. Skønt ser det ud med et bord fyldt med lysestager i mange forskellige farver, eller måske du syntes at vores multifarvede glaslysestager er spændende?

Krystallysestager i al sin skønhed

Krystallysestagerne som vi er meget glade for at forhandle, kommer fra C`est Bon og Eden outcast. Der er lysestager i krystal til fyrfadslys i smukke slibninger og farver og til stagelys ligeledes i klar eller farvet krystal. Alt sammen kan mixes som du finder smukt.

ByRoom som vi er forhandler af, levere både multifarvede lysestager og enkle glaslysestager i et væld af farver til dit bord. Begge dele er til stagelys.

Vores udvalg af lysestager i glas og krystal er stort og spændende, og vil du indrette med twist og personlighed, så skal du finde din næste lysestage hos os.

Lys til dine lysestager

Til lysestagerne fører vi et bredt udvalg af kvalitetsstagelys fra Diederich lys, Ester og Erik samt Kunst…. Husk når du bruger stearinglys i glas og krystal lysestager er det vigtigt at de ikke brænder helt ned. Sluk lysene når der er 1-2 cm tilbage. Selv om mange kvalitetslys er selvslukkende, skal du alligevel holde øje med dem, og sikre at du får dem slukket tids nok. Du kan også vælge og udskifte dine stearinlys med LED Batteri lys, som vi fører som stagelys, bloklys og fyrfadslys. Alle sammen med fjernbetjening, så du kan slukke grupper af lys på en gang.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto