Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Gavekort til Crocca.dk

Gavekort

Gavekortet til enhver anledning. Giv et gavekort til fødselsdag, jul og andet som skal fejres. Skal du give en gave til en du holder af, men er i tvivl om, hvad du skal vælge, har du mulighed for at købe gavekort til smuk og anderledes brugskunst til www.crocca.dk

Ønsker du gavekortet sendt via pakkeshop, sørger jeg for at sende det til modtageren. Jeg sørger for at gavekortet er smukt indpakket. Men den mest almindelige leveringsform vil være som mail. Kan leveres til dig selv eller til den du vil glæde eller fejre.

Gavekortet kan bruges til køb af brugskunst, unika brugskunst og keramik, blomster, smykker og meget andet. Gavekortet kan bruges til hele hjemmesiden. Brug dit modtagne gavekort til køb af online brugskunst eller kom hen i vores blomsterbutik Middelfart, hvis du ønsker at glæde dig selv med smukke blomster (husk at gavekort kun kan bruges online, men du kan altid afhente i forretningen).

Gavekortet kan selvfølgelig også benyttes som julegaver til dine ansatte. Ønsker du derimod at give en mere personlig julegave, har vi sammensat forskellige julegaver til ansatte. Alle med et personligt præg – naturligvis. Du kan se vores udvalg af julegaver til ansatte her og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en 100% special sammensat julegave.

Fordelen med online gavekort er at du kan handle 24/7, når du har fri, og tid til at slappe af foran skærmen og forkæle dig selv, samtidig med at du kan tænke på det menneske som har ville glæde dig med gavekortet.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto