Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Blomster til bryllupskager

Blomster til bryllupskagen

Intet er smukkere en en bryllupskage med blomster. Så vil du gerne have din kage dekoreret med blomster, så finder du inspiration her på siden. Jeg fylder plasticrør med blomster som roser, brudeslør, eucalyptus mm. Evt kan jeg matche blomsterne med de blomster du har i din brudebuket. Og den hjælper jeg naturligvis også gerne med at binde. Se mit blomstergalleri med brudebuketter, og brug det som din inspiration.

Her I Strib har jeg indgået samarbejde med Moster Anne som laver de smukkeste og lækreste bryllupskager. Og ønsker du at få friske blomster på din bryllupskage, vil det ofte være blomster fra Crocca brugskunst & blomster. Når jeg laver friske blomster til din kage, bruger jeg altid tynde plasticrør, så din kage ikke kommer i kontakt med blomstersaft mm. 

Moster Annes kager kan du kontakte via FB, hvor hun har alle sine oplysninger. Så vil du have en skøn, smuk og velsmagende kage, bør du kontakte Moster Anne. Udover bryllupskager, laver hun også kager til barnedåb, fødselsdage, events mm. Og når vi har vores årlige gademarked i Strib, så har hun altid en bod. Et år havde hun gang i at fremstille skønne romkugler.

 

 

 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto