Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Billig brugskunst

Pift din bolig med billig brugskunst

Når du skal indrette dit hjem, kan det være en udfordring at skabe balance og harmoni. Brugskunst kan dog gøre en kæmpe forskel i indretningen. Det kan nemlig være det, der binder det hele sammen i sidste ende.

Er du på udkig efter et godt tilbud, så er du kommet til det rette sted. Her på siden samler vi alt vores billige brugskunst, det er opdelt i brugskunst, julepynt og smykker. Alt sammen med store besparelser. Vi har ofte en begrænset varemængde af disse tilbud, så hvis du finder noget du kan lide, så bør du slå til med det samme!

På denne side finder du lækker brugskunst på udsalg, så du kan finde skåle, trælysestager, unika keramik og meget mere. Vi har produkter fra kendte mærker, mindre kendte mærker og helt ukendte mærker, som du ikke finder ret mange andre steder.

Boligindretning på budget er super nemt, når du ser alt vores brugskunst, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er spændende brugskunst på tilbud, f.eks. krukker, lanterner, flasker og mere samlet ét sted. Alle produkterne er i god kvalitet, og dermed ikke anden sortering eller lignende.

Leder du efter en gave til hende, men du ved ikke hvad du skal give? Med vores brugskunst, så kan du finde lækre glasskjulere, bloklys, æsker og meget mere til en rigtig god pris. På den måde får hun både noget lækkert, mens du ikke behøver at betale alt for meget. Du kan bl.a. gå på jagt i vores store udvalg af home decor, som passer til alle kvinder. I vores Home Decor afdeling, kan du finde lige de stykke brugskunst din kvinde drømmer om. Du finder vores lysestager i Home Decor afdeling her. 

I stedet for at tage på et outlet for brugskunst, så kan du shoppe løs af billigt brugskunst her på siden, til priser du nok ikke finder billigere andre steder. Hvis du gerne vil blive opdateret med nye tilbud og udsalg, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook og Instagram

 

Lækker boligindretning med billig brugskunst

Udover vores brugskunst på udsalg, så er vores blomster buketter med til at skabe den helt rette boligindretning. Du kan både finde et udvalg af vores blomster her på webshoppen, eller besøge vores blomster & brugskunst butik i Middelfart, hvor vi står klar til at give dig inspiration.

 

Boligindretning og interiør – med brugskunst

Her på siden finder du vores store udvalg af brugskunst – alt inden for boligindretning og interiør. Hvis du vil gå mere i dybden, så kan du besøge vores undersider med lysestager og lanterner, skjuler og krukker, skåle og bakker, vaser, opsatser, glaskunst, stearinlys, nips, skilte, belysning og boligtekstiler.

Du kan se alt vores flotte og spændende brugskunst inden for denne kategori nedenfor. Klik dig ind på produkterne enkeltvis, hvis du vil læse mere og købe, så du kan finde billig brugskunst til hjemmet.

Vi er E-mærket – sikker handel af brugskunst

Hvis du ikke har prøvet at købe brugskunst online, så skal du ikke være bekymret for kvaliteten eller om dine ting bliver ødelagt undervejs. Vi sælger mange af de samme ting, som større butikker også sælger, og vi sørger altid for at vores brugskunst er forsvarligt pakket ind, inden de bliver sendt af sted til din adresse.

Vi er E-mærket så du har altid en sikkerhed i dit køb hos Crocca Brugskunst. Hos Crocca har vi stort set alt inden for interiør, boligindretning og andet godt og billigt brugskunst. 

Hvis du foretrækker fysisk handel kan du også dette. Vores butik finder du på Fyn. Herfra sælger vi både flotte og super friske blomster, brugskunst, gaveartikler indenfor alle prisklasser, spændende ginløsninger og smuk unika keramik.

 

Brugskunst i mange farver

Vores store udvalg af brugskunst dækker også over stearinlys. De spænder over både store og små, samt farverige og nedtonede. Og som noget nyt, har vi også et fint udvalg af LED stagelys, bloklys til indendørs og bloklys til udendørs, naturligvis er LED lysene i en fantastisk god kvalitet. Så uanset hvilken slags du er til, kan du helt sikkert finde noget der passer ind i dit hjem. Du finder bl.a. stearinlys fra Lene Bjerre og Diederich Lys. Du finder også et mindre udvalg af vores stearinlys i butikken på Fyn.

 

Hvad foretrækker du til dine blomster

Har du brug for blomstervaser, så kan du besøge vores store udvalg af vaser, hvor du finder lidt af hvert. Vi prøver at have noget forskelligt i alle kategorier, så du aldrig går forgæves, når du besøger Crocca på vores webshop eller i vores fysiske butik. Du finder vores blomster og brugskunst butik i Middelfart, hvor vi også dekorerer med skønne blomster .  

 

Træbakker til køkken og stue

Vi tilbyder naturligvis både bakker, og træbakker. Træbakkerne er blevet meget moderne indenfor den seneste tid, da de kan bruges til mange forskellige ting. Mange har f.eks. deres olier, krydderier osv. stående på en træbakke i køkkenet, men den kan også sagtens bruges som en flade til stearinlys i stuen. 

Udover træbakker, har vi også en masse unika keramik der vil passe perfekt til både køkkenet og stuen. Du finder et stort udvalg af unika produkter hos os, og hvis du ønsker nogle produkter du ikke kan finde i vores shop, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

 

Hyggelige ting til påske, jul og andre højtider

Hvis du går op i boligindretning, så ved du også hvor vigtigt det er at have forskellige ting til de forskellige højtider. Hos Crocca finder du brugskunst, som kan bruges året rundt, men også brugskunst som passer perfekt til en speciel højtid. Vores svævende planter fra Kaja Skytte er også utroligt populære, og de kan bruges til alle slags højtider.

Se vores nedsatte billige juleting. Vores brugskunst er også en oplagt julegave ide til dine ansatte. Meget af vores brugskunst er unikt og fremstår derfor mere personlig end masseproduceret brugskunst.

Vi har også sammensat personlige julegaver til ansatte på forhånd, og du har selvfølgelig også en mulighed for at sammensætte præcis de julegaver til dine ansatte du ønsker. Du kan se vores udvalg af julegaver til ansatte her.

 

Billig brugskunst – indretning af dit hjem

Du finder både billig brugskunst og dyrere brugskunst på Crocca, da vi hele tiden prøver at udvide vores sortiment af skønt brugskunst, så du kan indrette dig bedst muligt, og så alle kan finde noget de kan lide. Hvis du er på udkig efter billig brugskunst til hjemmet, så kan du med fordel bruge vores sorteringsfunktion, og sortere på laveste priser øverst.

Se vores billig brugskunst her, eller få inspiration med Dansk design brugskunst.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto