Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Bryllup

Brudebuket med roser og pæoner

Bryllup – Den største begivenhed i dit liv

Bryllupper er en dejlig fest og en stor begivenhed, hvor detaljerne skal være på plads. Dette være sig: de rette lokaler, mad, musik, talen og ikke mindst er blomsterne en vigtig del.

Vi laver brudebuketter, knaphulsbuket til revers, kirkepynt, flotte blomsterdekorationer til bryllupsfesten samt brudepigebuketter.

Under denne kategori kan du kun se hvilke af typer buketter vi har bundet, og fra priser. Du kan ikke bestille noget her. Dette er fordi en brudebuket er så vigtig, at der skal vi tale sammen, og du skal fortælle os om hvad du ønsker, hvordan din kjole ser ud og hvilken form for fest som I ønsker at holde.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores blomsterbutik Middelfart og se ugens blomsterudvalg.

Det er en god ide at være ude i god tid med bestilling af brudebuket, da det at binde en brudebuket er tidskrævende, de rigtig blomster skal bestilles hjem og blomsterne skal udvikle sig så de lige passer til den buket som her skal bindes.

Der findes mange typer af brudebuketter. Der er brudebuketten bundet på håndtag, Den engelske dråbe, en syet rose, klassisk rund tæt buket, eller buketten med lange stilke som ligger hen over bruden arm. Har du et billede af en brudebuket, som du kunne ønske dig, så tag det med.

Crocca brugskunst Fyn og blomster er en lille forretning, men du vil, når du besøger os, opleve en god service, fine og frisk blomster samt smukke buketter og dekorationer.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto