Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Plantelivet

Plantelivet

Plantelivet står for nyfortolkninger indenfor de grønne planter. Det er ikke mange planter der kan tåle at blive solgt online og fragtes rundt i Danmark. Men det kan de planter, som vi vælger at præsentere her i min webshop. Lige nu er det helt populære de svævende planter, hvor vi har lavet flotte plante planeter med kunstige blomster, til mørke kroge og badeværelser.

De svævende planter fra Kaja Skytte er meget unikke og skal kun vandes 1 gang hver 14. dag. Det gør dem utroligt nemme at passe.

Udover de smukke planteplaneter fra Kaja Skytte, skal der også nævnes de hængende potte skjulere som du fylder med skønne planter også er meget attraktive lige nu. Før havde man sine blomster/planter stående på gulve, borde eller reoler – nu skal de også hænge. Det kan du også se, hvis du følger Instagram eller ser de forskellige boligmagasiner, her hænger planterne også rundt omkring.

Er du mere til DIY, så kan du f.eks. hækle et net til dine krukker og planter, men ellers vælg planteplaneter med forskellige ophæng, glaskugler i reb, messingpotter i stativer eller plantehuse i metal og glas, mulighederne er utallige for hængende planter.

Du kan selvfølgelig matche det med vores blomster og smukke blomsterdekorationer, som vi laver lige som du ønsker. Du kan både bestille online, eller komme forbi vores blomsterbutik Middelfart, hvor vi står klar til at betjene dig i weekenden.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto