Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Unika kobber

Unika kobber

Her finder du vores store udvalg af kobber genstande i flotte unika designs og velkendte mærker. Vi har håndplukket disse unikke genstande til at pryde indretningen i hus og have gennem flotte designs i enkel stil. Har du brug for et godt råd til at indrette med kobber, er du altid velkommen til at kontakte os

Gåseæg og dekorationer i kobber

Her hos Crocca fører vi de særprægede gåseæg fra Artbykobber. Disse kan både bruges til påskeudsmykningen, men passer strømlinet ind i hjemmet året rundt, med deres flotte farvenuancer og kreative udformninger, samtidig med at de har et minimalistisk udseende.
Du kan også finde flotte kobberæg fra Accentus til at skabe rustikke detaljer i hjemmet. 

Når det kommer til kobber, er det perfekt til netop at give hjemmet et særligt præg med flotte detaljer. Derfor har vi et bredt udvalg af dekorationer i kobber. Her finder du et varieret sortiment til juleudsmykningen, mens vi også fører flotte genstande til haven som guldsmede, planteskilte og kobbertulipaner. 

Kobberfade og vaser

Endelig finder du også et bredt udvalg af flotte kobberfade og vaser fra både Accantus og Pure Culture. Her kan du også finde rakubrændte skåle med kobber fra Unika eller en glasbordlampe i kobber look fra C’est bon. Udvalget er stort og mulighederne er mange for at præge indretningen med personlige og rustikke detaljer. 

Drømmer du om en bestemt genstand i kobber, som du ikke kan finde i vores katalog, hjælper vi dig gerne med at finde den til en god pris. 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto