Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

0 0,00 kr.

Varekategorier

Unika vaser

Unika vaser

Hos Crocca finder du et solidt udvalg af flot unik brugskunst og interiør i tidløst design. Vi fører blandt andet vores helt egne unika vaser som er designet specielt til Crocca brugskunst af Linda Nielsen fra Lerværket. De fås i flere farver og har flotte nuancer og detaljer. 

Ud over Unika vaser finder du også et stort udvalg af andre vaser, som imødekommer en enhver stil med kreative designs og anderledes udformninger. Gå på opdagelse i vores katalog og find noget, der falder i din smag. 

Unika keramik vaser i flot udvalg

Når det er Unika keramik finder du ikke en anden magen til. På den måde får du helt særlige vaser og brugskunst i dit hjem, som ingen andre har. Det giver en autentisk og personlig stemning, som er lige så imødekommende og særpræget, som den er klassisk. Vælg for eksempel mellem Rillet Moss vaser fra Birch Nielsen eller Stentøjsvaser fra Lerværket. 

Keramik vaser i særpræget design

En vase kan afspejle rigtig meget personlighed, og det ønsker vi hos Crocca at fremhæve. Derfor er mange af vores vaser Unika fremstillet, så du kan bestille flere af dem, men de vil altid være fremstillet med anderledes detaljer, som gør at de ikke som sådan ligner hinanden.

Vi fører også keramik vaser som ikke er i Unika design. Her kan du for eksempel indrette med et ensartet sæt fra Broste Copenhagen, som fås i forskellige størrelser og som supplerer hinanden flot. Mulighederne er mange og vi står altid klar til at hjælpe.

Indkøbskurv
manage cookies
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto