Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Blomster

Pynt din bolig med smukke og friske blomster og blomsterdekorationer

Blomster er noget alle kvinder kan lide, og når du endda kan købe billige blomster, der holder lige så godt som de dyre, er der endnu større grund til at elske dem.

Der findes tusindvis af forskellige slags blomster, og selvom vi gerne vil tilbyde et kæmpe udvalg, er pladsen desværre ikke til det. Før i tiden var billige blomster lig med dårligere holdbarhed, men det er det ikke længere.

Vi har fundet frem til nogen af de førende blomster distributører og har et tæt samarbejde med dem, for at sikre billige blomster kan fås til alles behov.

Når du klikker rundt her på siden, kan du opleve vores udvalg af smukke billige blomster, svævende planter og billige blomsterdekorationer. Herudover binder vi buketter i alle prisklasser og til alle slags begivenheder.

Vores smukke blomsterdekorationer kan bruges til din fest, en højtid eller hvis du bare godt kunne tænke dig nogle billige blomster til at pynte spisebordet med derhjemme. Herudover kan du i vores blomsterbutik i Middelfart afhente alle vores blomster.

Kort sagt – hvis du har anledningen, så har vi blomsterne. Alle vores billige blomsterdekorationer og blomsterbuketter er håndbundne, og de er derfor helt unikke hver eneste gang.

Vi bruger altid sæsonens friske blomster, og det afspejles i vores arbejde, som altid er af høj kvalitet. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med dine smukke blomster. Derfor tager vi hensyn til alle slags ønsker og krav du måtte have til vores blomsterdekorationer. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Vores friske blomster har en blandet levetid på 1 uge og op til et par måneder. Det afhænger meget af hvordan blomsterne bliver passet og hvilken type du ønsker vi skal bruge i blomsterdekorationen.

Få blomsterdekorationen til at holde længere

Rent faktisk kan du næsten fordoble levetiden på en blomsterbuket ved at bruge et simpelt trick. Det eneste du skal bruge er et par spiseske sukker og et par spiseske æblecider, og dernæst tilføje det i vandet, samt sørge for at skifte vandet dagligt. Sørg dog for ikke at bringe buketten tæt på frugt, da det kan starte en mindre gæring. Med denne simple metode kan dine billige blomsterdekorationer holde meget længere.

Vi elsker smukke blomster og blomsterdekorationer her hos Crocca, og derfor vil vi gøre en ære i at finde de smukkeste blomster til din blomsterdekoration. Lige meget om du køber en af vores smukke og super friske blomster, blomsterdekorationer eller en af de lidt dyrere buketter, så leverer vi altid den højest mulige kvalitet.

Blomsterdekorationer til højtider

Med hastige skridt rammer vi snart juletiden, og vi har selvfølgelig  blomster til enhver højtid. I løbet af november og december, kan du opleve en masse smukke blomsterdekorationer der ikke behøver koste en formue.

Vi har både vores vidunderlige blomster til salg i stykvis eller som buketter. Især røde blomster er indbegrebet af julen. Du kan løbende se dem her på shoppen eller komme forbi vores blomsterbutik i Middelfart for at få inspiration, råd og vejledning til blomster og  brugskunst.

Vi har altid stort fokus på at lave den enkelte dekoration så personlig som mulig. Ønsket om det unikke og personlige, ses også i vores udvalg af unika keramik. Vores keramik er nøje udvalgt, hvilket gør hver enkelte del unik. Du kan se vores udvalg af unika keramik og unika brugskunst her.

Kontakt os for at bestille buketter og billige blomster dekorationer

Du kan både bestille her på hjemmesiden eller på vores telefon 42 27 67 03. Du kan også komme forbi blomsterbutikken i Middelfart, efter aftale.

Vi binder buketter fra kr. 150, og du kan du blandt andet bestille løse blomster, blomsterdekorationer, blomsterbuketter, bårebuketter, gravpynt, smukke brudebuketter og brystbuketter. Vi bringer blomster gratis ud i Strib (indenfor Stribs byskilte) når din bestilling er på 250 kr. og derover. Ligeledes bringer vi buketter ud fra vores blomsterbutik til adresser Middelfart, når din bestilling er over 250 kr. for et lille tillæg på 50 kr.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto