Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Blomsterbuketter

Buketter og blomster som vil glæde!

Blomster til enhver lejlighed fås her. Jeg laver buketter til hvis du skal i byen, og skal have en lille buket med (løse buketter fra kr. 150,-) og tætte buketter fra 250 kr., receptioner eller hvis du bare vil nyde blomsterne hjemme hos dig selv. Jeg binder faste tætte buketter, som holder meget længe og de mere løse vilde “havebuketter”. Kig ind i mit blomstergalleri for mere inspiration. 

Vi er så glade over at vi også fra april til oktober har mulighed for at binde løse og vilde havebuketter af økologiske blomster. I april er det økologiske tulipaner og narcisser og fra maj begynder vi at kunne binde mixede skønne vilde buketter. Vi har en blomsterleverandør som holder til 15 km. fra Middelfart, der levere de smukkeste økologisk blomster. Når blomster også kan være bæredygtige, så er det økologiske, lokalt dyrkede blomster.

Der er også buketter til enhver lejlighed som Mors dag, Valentines dag, Påske, jul, kondolence, begravelser, bryllup. Hos Crocca brugskunst & blomster hjælper vi med råd og vejledning til enhver lejlighedsbuket.

Vi er garant for at du altid modtager friske blomster som holder længe.

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto