Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Brudebuketter

Brudebuket fra Crocca i Strib

Når I skal giftes, er der mange forberedelser som skal på plads. Et meget vigtig ting er naturligvis brudebuketten. Jeg oplever at det er noget I ofte har gjort jer mange tanker om. En brudebuket skal passe til kjole, festen, stedet hvor brylluppet skal afholdes mm. Jeg hjælper gerne med vejledning og rådgivning, så brudebuketten bliver helt perfekt til jeres store dag. Her hos Crocca brugskunst & blomster laves brudebuketter, brudepigebuketter og knaphulsbuketter til konkurrencedygtige priser.

Stilen i brudebuketten – slip fantasien løs

Vi laver smukke klassiske brudebuketter, brudebuketter med “hæng”, naturbuketter, enkle blomster – få enkle lange blomster til bære over armen og naturligvis også nyskabende brudebuketter til at bære på en finger, eller håndled. Du er naturligvis velkommen til at tage et billede med, som inspiration, men hos Crocca laver vi ikke kopier, men jeg tager mig tid til at skabe en smuk og individuel buket som passer til jeres ønsker og drømme.

Et par gode råd, for jeres brudebuket valg

Brudebuketten skal afspejle jeres personlige stil og ønsker til brylluppet. Blomsterne må gerne have en betydning for jer som par, og vækker måske gode minder.

Skal jeres bryllup afholdes på strand, have eller skov, kan blomsterne være vilde blomster, haveblomster eller strandblomster, hvorimod skal brylluppet være et klassisk bryllup, passer de klassiske blomster og buketter perfekt.

Noget andet, i skal tage stilling til er: Skal det være en stor eller lille – rund eller dråbeformet brudebuket? Hvilke farver skal den bygges op omkring.

Tænk over disse ting, inden vi ses. Tag gerne billeder med, som viser stil og type af buket, så vi i fællesskab kan skabe den perfekte brudebuket.

Hos Crocca står jeg for god rådgivning og service, og blomster med stil og god kvalitet.

Tjekpunkter inden vi mødes:

  • Bukettype?
  • Buketform?
  • Farver og blomster?
  • Prisleje?
  • Knaphulsbuketter? Hvor mange?
  • Brudepigebuket? Hvor mange?
  • Pynt til kirken?
  • Borddekorationer?

Jeg glæder mig til at hjælpe jer med at lave en smuk brudebuket.

Se også min blog omkring brudebuketter

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto