Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Unika lysestager

Unika lysestager

Mangler du unikke lysestager til at sætte den helt rigtige stemning i stuen eller terrassen? Så er Crocca et godt sted at kigge efter unika designs og kreative udformninger. Vi fører et bredt udvalg af unikke elementer, som pryder din indretning med personlige detaljer, som veninden ikke kan købe magen til. 

Unika lanterner til at skabe hyggekroge

Lanterner i unika designs er på mange måder et af vores specialer hos Crocca brugskunst. Du finder et bredt udvalg af skønne lanterner til at skabe hygge på terrassen eller give et imødekommende indtryk ved hoveddøren. De unikke designs skaber både et helt særligt lys og stemning for dig og dine gæster. 

Keramik lysestage og trælysestage efter din smag

Af lysestager finder du både flotte designs af trælysestager samt kreative runde lysestager i keramik. Disse findes i flere forskellige slags designs og fra forskellige velkendte mærker som Pottery Studio og Chic Antigue samt antikke lysestager som stammer fra indiske bygningsværker. 

Der er også rig mulighed for at finde lysestager som ikke er unikke, men som fås i et bredt udvalg af klassiske designs, som flot supplerer hinanden i sæt. Lad dig inspirere af vores varierede udvalg og spørg endelig, hvis du har brug for et godt råd. 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto