Fri fragt over 500 kr.

Sikker betaling

   E-mærket webshop

Dansk brugskunst webshop

Søg
Close this search box.
0 0,00 kr.
Søg
Close this search box.

Varekategorier

Boligtekstiler

Stort udvalg af boligtekstiler

Det er dejligt at få lidt fornyelse ind i sit hjem ved hjælp af nogle smukke boligtekstiler i dejlige farver. Der skal såmænd ikke så meget til, før man får følelsen af, at man har fået et bedre køkken eller en flot spiseplads. For kun få økonomiske midler kan man pifte indretningen op ved hjælp af lidt nye tekstiler til boligen.

Når man har inviteret gæster til middag, er det vigtigt, at man også kan dække et smukt og indbydende bord. Vi har de skønneste duge af hør i enten brun eller rosa med et blad- eller mælkebøttemønster. Duge i hør har en smuk tekstur og en lang levetid, og det bliver et fantastisk flot middagsbord, når du dækker op med en dug af hør. Vores duge er OEKO-tex certificeret og uden skadelige stoffer. Du kan vælge mellem en rund rosa dug, diameter 150 cm, eller en dug med mælkebøttemønster, der måler 140 x 230 cm, og som fås både i rosa og brun. Fuldend din borddækning med hørservietter, der passer til dugen. Hver pakke med hør servietter indeholder to stk. i målet 25 x 35 cm, og de fås naturligvis i samme farve og mønstre som dugene.

Bolig tekstiler til alle stile

Her hos os finder du boligtekstiler til dit hjem, uanset om du er til fransk landstil, den lyse nordiske stil, den minimalistiske eller stilrene stil. Hvis du fx elsker de grønne farver, eller du gerne vil pifte dit hvide køkken lidt op, kunne du vælge vores grønstribede viskestykker, der er i en rigtig god kvalitet i 100 pct. økologisk bomuld. Noah viskestykket har smalle striber i to forskellige grønne farver. Det måler 70 x 50 cm og kan vaskes på 60 grader. Et lille tip for at opnå den bedste sugeevne og farvens holdbarhed er, at man lægger viskestykkerne i koldt vand i 12 timer inden, at man giver dem den første vask, når man har modtaget dem. Derved får man nogle fantastiske viskestykker, der pynter i ethvert køkken samtidig med, at de er super effektive til at tørre af med.

Vi har også en pakke med fem viskestykker i enten rød/sand/grå eller karry/gul/hvid, mål 50 x 70 cm. Skab nemt og billigt et nyt farvepift i dit køkken eller sommerhuset med en pakke nye viskestykker for kun 125 kr. for fem stk. Du kan supplere købet med en henholdsvis gul eller rød køkkenting, så det matcher og skaber fornyelse.

Tekstiler til hjemmet

Med vores sorte dækservietter i gummi med spændende og flot hvidt tryk kan du også nemt skabe en fornyelse i hjemmet. Dækkeservietterne er fra KJ Collection, og de findes med tre forskellige motiver på. Du kan vælge mellem “Lemonade”, “Coffee” eller “Tea”, og målet på servietten er 28 x 43 cm. Det praktiske gummimateriale gør, at dækkeservietterne er nemme at holde rene. De skal bare lige tørres af med en klud, når de er blevet nussede. Hurtigt i hverdagen samtidig med, at bordet ser pænt og indbydende ud.

Skab fornyelse i hjemmet med nyt boligtekstil

Vi trænger alle til lidt fornyelse i hjemmet en gang i mellem, og med lidt nye boligtekstiler kan man friske boligen op uden, at det kommer til at koste en mindre formue. En smuk dug i hør med tilhørende servietter er også den perfekte gave at give til fx brudeparret, eller når I skal slå jer sammen og give en gave til én, der fylder rundt, men som det kan være svært at finde noget til. Og hvorfor skulle man ikke lige have lov at forkæle sig selv med en smuk gave, der også vil være til gavn for både familie og gæster, når man kan dække et smukt bord?

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping

Log ind på din konto